Nå kan du søke på Eliteprogrammet 2023

Hva har Torbjørn R. Isaksen, Ine Marie Eriksen Søreide og Ola Svenneby til felles? Alle har vært deltakere på Eliteprogrammet! Nå kan også du søke om å få plass på Unge Høyres beste og mest prestisjefylte skoleringstilbud.

Hvis du vil lære enda mer om deg selv og dine evner, og bli enda bedre i politikk, organisasjon, ledelse og kommunikasjon, da må du søke på årets eliteprogram.

Eliteprogrammet er Unge Høyres beste og mest tradisjonelle skoleringsopplegg. Gjennom en langhelg og én uke på Sundvolden vil 10 deltakere få intensiv trening i våre fire kjernekompetanser: Politikk, organisasjon, ledelse og kommunikasjon. Det er ikke noe du vil gå glipp av!

Hils på årets elitegeneraler

Nicolai Østeby er sentralstyremedlem i Unge Høyre, og tidligere leder av Agder Unge Høyre. Nicolai jobber som regionrådgiver i Agder Høyre, og vant Elitekurset i 2021.

«Eliteprogrammet er den mest krevende og stressende opplevelsen jeg har hatt i Unge Høyre, men samtidig også den gøyeste og mest lærerike. Årets program skal løfte frem og utvikle Unge Høyres neste ledere, og vil være fullpakket med opplæring og opplevelser du ikke vil få noe annet sted. Jeg anbefaler alle som ønsker mer ansvar i Unge Høyre, og som vil utfordre seg selv til det ytterste, til å søke på Eliteprogrammet 2023!», forteller Nicolai.

Ingrid Louise Storebø er sentralstyremedlem i Unge Høyre, og tidligere leder av Bergens Unge Høyre. Til daglig er Ingrid rådgiver på Stortinget, og ved siden av studerer hun International Management på BI i Oslo. 

«Av alt du får være med på i Unge Høyre, regnes Eliteprogrammet som det mest krevende, utfordrende og lærerike du kan være med på. Du lærer å jobbe under press, blir bedre i kommunikasjon og politikk, og du vil møte flere av Norges beste foredragsholdere. Jeg håper alle som vurderer å søke, gjør det! Uansett om du er usikker elle føler du ikke har nok erfaring – tørr å ta sjansen», sier Ingrid.


Slik søker du

For å komme med på Eliteprogrammet, må du sende inn en søknad og ha fylt 18 år. Søknadsprosessen er todelt, og består av fire kvalifiseringsoppgaver innen ulike felt, samt et motivasjonsbrev og en CV. Hvem som helst kan søke og besvare oppgavene. Oppgavene og brevet blir gjennomgått anonymt, og de beste blir tatt ut til intervju. Til slutt velges 10 deltakere som blir tatt ut til Eliteprogrammet 2023. 

Kvalifiseringsoppgaver, motivasjonsbrev og CV sendes til amanda@ungehoyre.no

I hovedsak er det Elitegeneralene som retter innsendte oppgaver anonymt, samtidig vil også sentralstyret ta del i den anonyme vurderingen.

Merk at deltakelse på Eliteprogrammet krever at du kan delta på følgende datoer: 

  • Forberedende helg 10. til 12. mars på Høyres Hus i Oslo.
  •  Elitekurset på Sundvolden 26. juni til 2. juli.


Fristen for å søke er 20. november, og oppgavene finner du nedenfor.

Vi gleder oss til å høre fra deg – og ønsker deg lykke til! 

Ingrid og Nicolai 
Elitegeneralene