Menneskene

 • Erik Johan T. Lindøe

  Fylkesleder Aust-Agder

  Erik er 21 år gammel og bor i Arendal. Han studerer økonomi på Handelshøyskolen BI og i tillegg til å være fylkesleder i Aust-Agder Unge Høyre sitter han som vara i bystyret i Arendal.

  Tlf 45281104
 • Hedvig Heyerdahl

  Leder av Høyres Studenter

  Hedvig er 22 år gammel, kommer fra Oslo og er leder i Høyres Studenter. Hun har tidligere vært nestleder i Oslo Unge Høyre og ansatt som politisk rådgiver i Unge Høyres Landsforbund. Hedvig studerer statsvitenskap ved Universitetet i Oslo.

  Tlf 90 17 90 05
 • Lotte Holthe Kjesbu

  1. nestleder

  Lotte er 21 år og fra Verdal i Nord-Trøndelag. Hun er utdannet barnevernspedagog og jobber som miljøterapeut. Lotte har tidligere hatt verv i Nord-Trøndelag Unge Høyre, har ledet Høyres Studenter Trondheim og er nå kommunepolitiker i Verdal.

  Tlf 45 20 42 61
 • Julie Lovise Green Holten

  2. Nestleder

  Julie er 22 år og kommer fra Asker i Akershus. Hun er medlem av kommunestyret i Asker. Hun er også medlem av Helse og Omsorgskomiteen. Tidligere har hun vært nestleder av Asker Unge Høyre og sittet som medlem av Arbeidsutvalget til Akershus Unge Høyre. Etter dette gikk hun over som leder av Høyres Studenter Akershus. Hun studerer historie ved Universitetet i Oslo. Politisk er hun opptatt av helse og omsorgs politikk, skole og utdanning, og samferdsels politikk.

  Tlf 90 52 95 81
 • Sara Juriks

  Medlem av Arbeidsutvalget

  Sara Juriks er 22 år og kommer fra Oslo. For øyeblikket bor hun i London og tar en mastergrad i Democracy & Comperative Politics på UCL. Sara er internasjonaltansvarlig i Høyres Studenter, og hun sitter også i styret til European Democrat Students, og representerer Høyres Studenter der.

  Tlf +44 7597 508277
 • Hanna Bakke-Jensen

  Medlem av Arbeidsutvalget

  Hanna er 21 år og fra Båtsfjord i Finnmark. Til daglig studerer hun statsvitenskap ved UiT Norges arktiske universitet. Hanna har tidligere vært leder av Finnmark Unge Høyre, vært medlem av arbeidsutvalget til studentparlamentet ved UiT og leder av læringsmiljøutvalget ved UiT. Hun har også vært praktikant på Nord-Norges Europakontor.

  Tlf 90 01 33 81
 • Karianne Kroglund Monstad

  Politisk rådgiver for Høyres Studenter

  Karianne er 22 år og kommer fra Stjørdal i Nord-Trøndelag. Hun er tidligere 2. viseformann i Høyres Studenter Trondheim og jobber for tiden som politisk rådgiver for Høyres Studenter.

  Tlf 46 74 27 70
 • Kristian Tonning Riise

  Leder for Unge Høyres Landsforbund

  Kristian er leder for Unge Høyre. Han har tidligere jobbet som informasjonsrådgiver i Unge Høyres Landsforbund og som prosjektmedarbeider i tenketanken Civita. Han har i tillegg vært leder i Hedmark Unge Høyre i perioden 2008-2010. I dag er han fylkestingsrepresentant i Hedmark.

  Tlf +47 22 82 90 90
 • Sandra Bruflot

  1. nestleder

  Sandra er 1. nestleder i Unge Høyre og jobber for som politisk rådgiver for kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen. Hun er fylkesrepresentant for Høyre i Buskerud og er tidligere leder av Buskerud Unge Høyre.

  Tlf 95 46 77 17
 • Kristoffer Gustavsen

  2.nestleder

  Kristoffer er 2. nestleder i Unge Høyre og til er han juniorkonsulent hos Geelmuyden Kiese. Han sitter i bystyret i Oslo for Høyre og er tidligere leder av Oslo Unge Høyre.

  Tlf 46 77 66 99
 • Daniel Skjevik-Aasberg

  Sentralstyremedlem

  Daniel kommer fra Ballangen i Nordland. Han har vært medlem av Arbeidsutvalget i Oslo Unge Høyre. Tidligere har han også vært fylkesleder og lokalforeningsleder i Nordland. Daniel ble valgt inn som sentralstyremedlem i 2016 og har tidligere jobbet som informasjonsrådgiver i Unge Høyres Landsforbund. Ved siden av rollen som sentralstyremedlem studerer Daniel rettsvitenskap ved UiO og jobber som kommunikasjonsrådgiver for Høyres stortingsgruppe.

  Tlf 99 55 79 53
 • Jacob Mæhle

  Sentralstyremedlem

  Jacob kommer fra Bergen, hvor han også sitter i bystyret. Han har tidligere vært fylkesleder i Hordaland Unge Høyre, politisk rådgiver for UHL og er nå sentralstyremedlem for Unge Høyre

  Tlf 99 41 45 58
 • Ragnhild Berg Nilsen

  Sentralstyremedlem

  Ragnhild kommer fra Tromsø, og studerer rettsvitenskap på Universitetet i Tromsø, men for tiden pendler hun mellom Tromsø og Oslo på grunn av hennes jobb som politisk rådgiver for Frank Bakke-Jensen. Tidligere har hun vært fylkesleder av Troms Unge Høyre og engasjert i European Youth Parliament.

  Tlf 48 02 02 55
 • Syver Hanken

  Sentralstyremedlem

  Syver kommer fra Ålesund, men studerer nå ved Norges Handelshøyskole i Bergen. Han er 21 år gammel, og har vært med i Unge Høyre siden 2010. Syver har tidligere vært leder for Møre og Romsdal Unge Høyre og vant elitekurset i 2013.

  Tlf 48 03 08 76
 • Hedvig Heyerdahl

  Leder av Høyres Studenter

  Hedvig er 22 år gammel, kommer fra Oslo og er leder i Høyres Studenter. Hun har tidligere vært nestleder i Oslo Unge Høyre og ansatt som politisk rådgiver i Unge Høyres Landsforbund. Hedvig studerer statsvitenskap ved Universitetet i Oslo.

  Tlf 90 17 90 05
 • Aleksander Stokkebø

  Fylkesleder i Rogaland Unge Høyre

  Aleksander er fra Stavanger i Rogaland og er 22 år. Han studerer rettsvitenskap ved Universitetet i Stavanger og har en rekke verv i tillegg til å være fylkesleder av Rogaland Unge Høyre. Aleksander er bystyrerepresentant i Stavanger, fylkestingsrepresentant i Rogaland og er Rogaland Unge Høyre sin ungdomskandidat til Stortingsvalget 2017.

  Tlf 95747143
 • Elizabeth K. H. Dale

  Fylkesleder i Akershus

  Elizabeth er 21 år og kommer fra Bærum. I tillegg til å være fylkesleder i Akershus Unge Høyre, så studerer hun rettsvitenskap ved Universitetet i Oslo.

  Tlf +47 948 50 603
 • Falk Daniel C. Låmar Øveraas

  Fylkesleder i Møre og Romsdal

  Falk er fra Vestnes i Møre og Romsdal og er 21 år. Han studerer Shipping management ved NTNU i Ålesund og er fylkesleder i Møre og Romsdal Unge Høyre. Falk sitter også i kommunestyret for Vestnes kommune.

  Tlf 92855320
 • Leon Solve Mossing Knudsen

  Fylkesleder

  Leon Solve Mossing Knudsen er leder for Telemark Unge Høyre, et av Unge Høyres mer konservative fylkeslag. Han er 19 år og går siste året på IB linjen ved Porsgrunn VGS hvor han tidligere har vært elevrådsleder. Leon har vært medlem i Unge Høyre i 6 år og har blant annet sittet i styret i Tinn Unge Høyre og leder i Porsgrunn Unge Høyre. Til høsten flytter han til London for å studere internasjonal ledelse ved King's College slik at han kan fortsette å engasjere seg for samfunnet videre.

  Tlf +47 413 64 455
 • Nicolai Øyen Langfeldt

  Leder av Oslo Unge Høyre

  Nicolai er 20 år, og studerer økonomi og administrasjon på Handelshøyskolen BI. I tillegg til å være leder av Oslo Unge Høyre er han representant i Kultur- og utdanningskomiteen i Oslo bystyre.

  Tlf +47 464 24 120
 • Thomas Granli

  Leder av Nord-Trøndelag Unge Høyre

  Thomas er 19 år, og bor til daglig i Trondheim hvor han studerer Statsvitenskap ved NTNU. Han sitter i kommunestyret i Nærøy og er fraksjonsleder i helse- og sosialutvalget.

  Tlf 915 12 073
 • Rolf-Jonas Ringen Kristiansen

  Fylkesleder i Østfold

  Rolf-Jonas skal begynne på økonomi og foretningsjus til høsten, ellers er han opptatt av økonomisk politisk, klima og miljø og utdanning. Han er også en stor tilhenger av kommunesammenslåing

  Tlf 91 66 76 56
 • Silje Johansen

  Fylkesleder i Oppland

  Silje kommer fra Gjøvik kommune i Oppland. Hun meldte seg inn i Unge Høyre da hun var 14, og var leder i Gjøvik Unge Høyre før hun tok over som leder av Oppland Unge Høyre. Silje er også fjerde kandidat på stortingslisten for Oppland.

  Tlf 41 41 19 66
 • Silje Marie Bjørung

  Fylkesleder i Sør-Trøndelag Unge Høyre

  Silje kommer fra Oslo. Nå bor hun i Trondheim hvor hun studerer på NTNU. Hun har vært aktiv i Sør-Trøndelag Unge Høyre siden hun flyttet dit i 2014. Silje har tidligere vært valgkampsekretær og arbeidsutvalgsmedlem for Sør-Trøndelag Unge Høyre.

  Tlf 90 25 37 06
 • Ola Svenneby

  Fylkesleder i Hedmark

  Ola kommer fra Hedmark og tok over som leder i Hedmark Unge Høyre høsten 2014.

  Tlf 90281489
 • Mathias Willassen Hanssen

  Fylkesleder i Vestfold Unge Høyre

  Mathias er fra Bø i Vesterålen, men bor nå i Vestfold. Han har vært fylkesleder i Vestfold Unge Høyre siden 2015, og i tillegg er han kommunestyrerepresentant for Høyre i Nøtterøy kommune. Mathias er ungdomskandidat til Stortinget for Vestfold Høyre og ungdomskandidat til nye Færder kommunes ekstraordinært kommunevalg.

  Tlf 46 80 79 28
 • Mikael Nesse Persson

  Fylkesleder Vest-Agder

  Mikael er 22 år, fra Bergen og studerer for tiden rettsvitenskap i Kristiansand. Han er nå Fylkesleder i Vest-Agder Unge Høyre.

  Tlf 47 88 60 26
 • Tobias Strandskog

  Leder Hordaland Unge Høyre

  Tobias er 23 år, studerer europastudier ved Universitetet i Bergen. Vært aktiv i Unge Høyre i mange år og har jobbet som sommerpraktikant på Stortinget.

  Tlf 90217010
 • Wali Gilani

  Fylkesleder i Buskerud

  Wali kommer fra Krokstadelva i Nedre EIker Kommune, studerer statsvitenskap ved Universitetet i Oslo og er 20 år gammel. Wali sitter i kommunestyret for Høyre i hjemkommunen og er også nestleder i Nedre Eiker Høyre. Hans store hjertesak er en skole som gir hver enkelt elev mulighet til å oppnå sitt potensial.

  Tlf 90996891
 • Elizabeth Åsjord Sire

  Informasjonsrådgiver

  Elizabeth er fra Svolvær i Nordland. Hun er tidligere leder av Nordland Unge Høyre og er nestleder i Hovedutvalg for næring, plan og utvikling i Vågan kommune. I Unge Høyre er hun informasjonsrådgiver.

  Tlf 48 22 76 18
 • Joakim Breivik

  Kommunikasjonsrådgiver

  Joakim er fra Tana i Finnmark. Han er tidligere valgkampsekretær for Troms Høyre, organisatorisk nestleder i Troms Unge Høyre og har en bachelorgrad i økonomi og administrasjon fra UiT. I Unge Høyre jobber han som kommunikasjonsrådgiver, med ansvar for nettsidene, grafisk produksjon og sosiale medier

  Tlf 93095207
 • Karianne Kroglund Monstad

  Politisk rådgiver for Høyres Studenter

  Karianne er 22 år og kommer fra Stjørdal i Nord-Trøndelag. Hun er tidligere 2. viseformann i Høyres Studenter Trondheim og jobber for tiden som politisk rådgiver for Høyres Studenter.

  Tlf 46 74 27 70
 • Rebekka Vilu Rhodén

  Organisasjonsrådgiver

  Rebekka er 21 og vokste opp i Lierne i Nord-Trøndelag. Hun studerer rettsvitenskap ved Universitetet i Oslo og har tidligere vært nestleder i Akershus Unge Høyre. Rebekka jobber som organisasjonsrådgiver i Unge Høyre

  Tlf 90 23 19 04
 • Phillip André Charles

  Politisk Rådgiver

  Phillip er tidligere nestleder i Hordaland Unge Høyre og studerer europastudier ved UiB. I Unge Høyre jobber han som politisk rådgiver.

  Tlf 98 62 34 85
 • Amalie Gunnufsen

  Organisasjonsekretær i Oslo Unge Høyre
  Tlf +47 99 5666 10
 • Mirnes Balagic

  Fylkessekretær i Akershus
  Tlf 91821040
 • Caroline Seim Midtlien

  Fylkessekretær i Rogaland Unge Høyre

  Caroline er 26 år fra Ullensaker og flyttet til Stavanger i 2011. Ansatt som fylkessekretær i Rogaland Unge Høyre. Hun er vararepresentant i Bystyret i Stavanger, styremedlem i Stavanger Høyre og sitter i Fylkesstyret i Rogaland Høyre. Har en bachelorgrad i Reiselivsledelse og fullfører snart en bachelorgrad i økonomi og administrasjon ved Universitetet i Stavanger.

  Tlf 90149097
 • Olav Strøm

  Fylkessekretær

  Olav er 21 år, studerer sammenliknende politikk ved Universitetet i Bergen.

  Tlf 957696769