Sommerleir 2024

Bli med på sommerens vakreste eventyr

Unge Høyres sommerleir 2024 arrangeres på Hove Leirsenter på Tromøya, fra 01. august til 4. august.  Det blir Norges beste skolering, masse sosialt og mulighet til å henge med nye venner fra hele landet! ⛱️ 😎

(Påmeldingslink lenger ned på siden)

📆 Hva skjer på sommerleir?

Sommerleirprogrammet er fullpakket med morsomme aktiviteter, spennende foredrag, underholdning og masse sosialt. Du får med andre ord både politisk påfyll og mye moro sammen med medlemmer fra hele landet. 

I år blir det konsert, skolering, is, bading og mye mer! I tillegg vil vi få se hvilket fylke som tar seieren i den tradisjonelle fotballkampen – Frihetsligaen

Vi håper dere er klare for sommerens vakreste eventyr ☀️

✍️Påmelding

Egenandelen for sommerleir er 800 kroner. Denne dekker frokost, lunsj, middag og overnatting i hytte eller medbragt telt. Egenandelen kan betales med kort eller med faktura. 

Når du melder deg på sommerleiren velger du også skoleringsgruppe- og nivå. Dersom du ønsker å endre på gruppe eller nivå i ettertid kan du sende en mail til Info@ungehoyre.no innen 10.juli.

Påmeldingsfristen for sommerleir er 10.juli.

Avmeldingsfristen for sommerleir er 10.juli. Etter dette vil ikke egenandelen refunderes.

📚Skolering

Hva innebærer de forskjellige nivåene?

Nivå 1:

Er tilpasset deg som er helt ny på sommerleir, og som vil ha en grunnleggende innføring i skoleringstemaet ditt.

Nivå 2:

Er tilpasset deg som kanskje har deltatt på sommerleir eller skoleringer i regi av Unge Høyre tidligere. Du har god kontroll på hovedområdene innenfor skoleringstemaet ditt og vil gjerne lære mer.

Nivå 3:

Er det øverste skoleringsnivået og også det vanskeligste. Nivået er tilpasset deg som er godt kjent med skoleringstemaet ditt og er ute etter en litt ekstra stor utfordring.

Hva kan du skoleres i?

På sommerleir kan du velge mellom de tre skoleringstemaene; Politikk, debatt og organisasjon og kampanje. Det tilbys også et eget skoleringsopplegg for Høyres studenter.

Politikk:

Politikkskoleringen er for deg som ønsker å øke den politiske kompetansen. Her ser vi på ideologi, skillelinjer i norsk politikk og konkrete saker. Etter endt skolering skal deltagerne ha en god kompetanse på politiske saker i Norge og resten av verden.

Debatt:

Glad i å diskutere rundt middagsbordet, med venner eller på russetreff? Da er Unge Høyres debattskolering noe for deg. Her vil du få en innføring i debatteknikker, og gjennomføre flere simulerte debatter. Dette er en unik mulighet for å øke debattnivået før neste års valgkamp. Hvem vet, kanskje du er Unge Høyres neste beste skoledebattant?

Organisasjon og kampanje:

Er du vennegjengen organisator? På dette splitter nye kurset får du opplæring i hvordan du driver en god organisasjon, utvikler foreningen din og planlegger kampanjer i regi av Unge Høyre. Denne skoleringen er perfekt for deg som er har lyst på et styreverv i Unge Høyre, og som ønsker å planlegge kampanjer og gi oss en enda bedre organisasjon med enda flere medlemmer.

Hvem kan delta på sommerleir?

Alle medlemmer kan delta på sommerleir! Uavhengig av om du er ny, eller har vært med en stund. Du trenger ikke kjenne noen fra før for å delta – her møter du Unge Høyre-medlemmer fra hele landet. 

Den nedre aldersgrensen for å delta på Unge Høyres sommerleir er 13 år. De fleste på sommerleir er i likhet med Unge Høyres medlemmer mellom 15 og 25 år.

✈️ Reise og praktisk info
Fylkesforeningene organiserer reise til Hove Leirsenter. De aller fleste tar fly, buss eller kjører sammen. Har du spørsmål om reise tar du kontakt med din fylkesleder. Er du usikker på hvem det er så finner du en oversikt her.

🛟 Trygg på sommerleir
Unge Høyres sommerleir skal være et trygt sted for alle. Bagasje vil bli sjekket ved ankomst og det vil være vektere til stede døgnet rundt under hele leiren. Unge Høyre har også god dialog med politiet i forkant av leiren. 

Det vil være ansatte, badevakter og vektere tilstede under hele leiren for å kunne bistå deltagerne. Det forutsettes likevel at deltagende på leiren er selvstendige, og kan ta vare på seg selv.

Unge Høyre følger norsk lov, og det vil ikke bli servert alkohol under leiren. Brudd på reglemtet vil føre til hjemsendelse på egen regning.

Spørsmål om sommerleir?

Send en e-post til info@ungehoyre.no, så svarer vi deg!