Akershus Unge
Høyres general-forsamling 2023

Lørdag 28. oktober kl. 09:30 avholder Akershus Unge Høyre sin generalforsamling.

Hva skjer på generalforsamlingen?

Generalforsmalingen er Akershus Unge Høyres høyeste organ. Alle betalende medlemmer i foreningen har anledning til å møte, og har både tale- og stemmerett.

Under generalforsamlingen skal vi blant annet diskutere og vedta ny politikk, gjennomgå foreningens lover og velge et nytt arbeidsutvalg og representanter til fylkesstyret.

Når og hvor?

Generalforsamlingen vil finne sted på et rådhus i Akershus. Sted vil annonseres fortløpende. Registrering starter kl. 09:00, og generalforsamlingen begynner kl. 09:30. Vi regner med å avslutte innen kl. 18:00.

Dagen ender med en middag på Tivander på Høyres Hus kl. 19:00. Denne er åpen for alle betalende medlemmer mot en deltakeravgift på 300 kroner. Kleskoden under generalforsamlingen er hverdagslig, og formell under middagen (mørk dress, kjole eller noe annet du synes er fint).

Betaling av egenandel gjør du slik:

«Navn + Generalforsamling 2023» til konto 1506.75.57821

Påmelding

Påmelding til generalforsamlingen og/eller generalforsamlingsmiddagen gjøres gjennom denne lenkenDu må melde deg på innen 21. oktober.

Program og resolusjoner

På generalforsamlingen skal vi diskutere og vedta ny politikk for Akershus Unge Høyre. Programkomitèen utarbeider et program som vil bli lagt ut i forkant av generalforsamlingen.

Alle kan sende inn resolusjoner til akershus@ungehoyre.no.

Lovendringsforslag

Fristen for å sende inn lovendringsforslag er 6. oktober. De kan sendes til akershus@ungehoyre.no.

Valg

Det vil åpnes for å sende inn søknader til arbeidsutvalget i Akershus Unge Høyre for perioden 2023-2024.

Dokumenter