Akershus Unge
Høyres general-forsamling 2021

Lørdag 16. oktober kl. 09:30 avholder Akershus Unge Høyre sin generalforsamling på Høyres Hus i Oslo.

Hva skjer på generalforsamlingen?

Generalforsmalingen er Akershus Unge Høyres høyeste organ. Alle betalende medlemmer i foreningen har anledning til å møte, og har både tale- og stemmerett.

Under generalforsamlingen skal vi blant annet diskutere og vedta ny politikk, gjennomgå foreningens lover og velge et nytt arbeidsutvalg og representanter til fylkesstyret.

Når og hvor?

Generalforsamlingen vil finne sted i 6. etasje på Høyres Hus i Oslo. Registrering starter kl. 09:00, og generalforsamlingen begynner kl. 09:30. Vi regner med å avslutte innen kl. 18:00.

Dagen ender med en middag på Gamle Raadhus kl. 19:00. Denne er åpen for alle betalende medlemmer mot en deltakeravgift på 250 kroner. Kleskoden under generalforsamlingen er hverdagslig, og formell under middagen (mørk dress, kjole eller noe annet du synes er fint).

Påmelding

Påmelding til generalforsamlingen og/eller generalforsamlingsmiddagen gjøres gjennom denne lenkenDu må melde deg på innen lørdag 9. oktober.

Resolusjoner

På generalforsamlingen skal vi diskutere og vedta ny politikk for Akershus Unge Høyre. Fristen for å sende inn resolusjoner gikk ut mandag 4. oktober kl. 23:59.

De innsendte resolusjonene kan leses her, og resolusjonskomiteen innstiller på at vi behandler følgende resolusjoner i rekkefølgen under:

  1. Program 1: En fremtidsrettet utvikling for bygd og by
  2. Resolusjon 3: Vi skal leve av kjernekraften etter oljen

Lovendringsforslag

Fristen for å sende inn lovendringsforslag gikk ut lørdag 25. september kl. 23:59. Det har kommet inn ett forslag, som omhandler paragraf 11 (2). Lovkomiteen anbefaler forslaget avvist.

Valg

Søknadsfristen for å stille til verv gikk ut onsdag 29. september kl. 23:59.

Valgkomiteen la frem sin innstilling til nytt arbeidsutvalg og direktevalgte til fylkesstyret fredag 8. oktober. Den kan leses her.

Følg denne lenken for mer informasjon om vervene og gjennomføring av valget på generalforsamlingen.

Dokumenter

Kommende frister

Onsdag 06.10Frist for utsendelse av 2. innkalling.
Lørdag 09.10Frist for påmelding til generalforsamlingen og middagen.
Torsdag 14.10First for innbetaling av egenandel til generalforsamlingsmiddagen.