Sofie er ny leder av Akershus

Akershus sitt egne stjerneskudd skyter fart i foreningen!

Sofie Rønnevik er ny leder av Akershus Unge Høyre. Foto: Simen Mæland

Lørdag 28. september hadde Akershus Unge Høyre sin årlige generalforsamling. Der valgte vi Sofie Rønnevik som ny fylkesleder.

På fritiden studerer hun rettsvitenskap på BI og er folkevalgt på Nesodden. Engasjementet for politikk startet tidlig, og har til og med hjulpet Sofie finne kjærligheten.

– Jeg meldte meg inn i 2020, og siden har jeg lært utrolig mye. Det er medlemmene som engasjerer meg mest. Det har alltid motivert meg å se at andre medlemmer har det gøy og utvikler seg i organisasjonen. Mot valgkampen vil det være ekstra viktig – å bygge opp foreningen og spesielt lokalforeningene.

Med andre ord, har hun mye å holde hendene sine i. Men én ting er sikkert: Når den unge Nesoddingen har bestemt seg, gjør hun alt hun kan for å oppnå ambisjonene sine.

Etter hun ble valgt på generalforsamlingen, talet hun sine visjoner for året.

Sofie holdt tale etter hun ble valgt som leder. Foto: Simen Mæland

«Kjære gode Akershus Unge Høyre! 

På vegne av det nye arbeidsutvalget vil jeg si tusen hjertelig takk for tilliten. Det betyr utrolig mye. 

Det siste året i Akershus Unge Høyre har vært veldig bra. Vi har hatt høy aktivitet, stort fokus på talentbygging og ikke minst hatt det veldig koselig sammen. Sammen har vi laget et godt grunnlag for neste års valgkamp.

Vi har et spennende år i vente: Sammen skal vi vinne skole – og stortingsvalget, vedta politikk som skal være med på å forme Norge og Akershus, og ikke minst gjøre Akershus Unge Høyre til et enda bedre sted å være. 

Jeg gleder meg til Akershus Unge Høyre vinner skolevalget, at ungdomskandidatene våre Anniken og Håkon kommer inn på Stortinget, og at Høyre inntar regjeringslokalene neste høst. Dette skjer ikke uten hardt arbeid – og det er jeg klar for å legge ned.

Igjen, tusen takk for tilliten!«

Bli bedre kjent med resten av laget

Generalforsamlingen valgte også et nytt arbeidsutvalg som skal bistå Sofie med å få Akershus Unge Høyre til nye høyder.