Søk verv i Oslo Unge Høyre!

På Generalforsamlingen 21. september skal vi velge nytt arbeidsutvalg og nye direktevalgte medlemmer av distriktsstyret.

Hva skal velges?

På Generalforsamlingen skal det velges et nytt arbeidsutvalg og tre direktevalgte til distriktsstyret for Oslo Unge Høyre. Arbeidsutvalget er foreningens styre, og står for den daglige driften av organisasjonen. Det består av én leder, to nestledere og fire arbeidsutvalgsmedlemmer. Direktevalgte til distriktsstyret er uavhengige representanter i Oslo Unge Høyres distriktsstyre. Distriktsstyret er Oslo Unge Høyres høyeste organ i tiden mellom Generalforsamlingene. Alle medlemmer i Oslo Unge Høyre kan stille til verv.

Alle vervene velges for ett år.

Hva kan du søke på?

Leder

Fylkesleder har ansvar for å lede møtene i arbeidsutvalget og distriktsstyret, og er foreningens ansikt utad. Vedkommende har det overordnende ansvaret for hele fylkesforeningen, og representerer Oslo Unge Høyre i Unge Høyres landsstyre og i andre sammenhenger, både internt og eksternt.

1. nestleder

Har hovedansvaret for utviklingen av politikk og bistår lederen i det politiske arbeidet.

2. nestleder

Har hovedansvaret for organisasjonsutviklingen og kampanjeplanlegging.

Arbeidsutvalgsmedlem

Arbeidsutvalgsmedlemmene vil i større grad følge opp rutineoppgaver og prosjekter. De er også gjerne de som har tettest kontakt med lokalforeningene. Som arbeidsutvalgsmedlem vil det variere mer hva man får jobbe med og det er store muligheter for å ta eget initiativ.

Direktevalgte til Distriktsstyret

Distriktsstyret er Oslo Unge Høyres høyeste organ i tiden mellom Generalforsamlingene. Her møter arbeidsutvalget, ledertrioene i lokalforeningene og tre direktevalgte medlemmer. Distriktsstyret kontrollerer arbeidsutvalget og er Oslo Unge Høyres viktigste forum for å utvikle organisasjonen mellom hver generalforsamling.

Hva gjør jeg om jeg vil ha et av disse vervene?

Dersom du ønsker å søke på noen av vervene over må du sende en søknad med CV og et motivasjonsbrev på maks én side til Organisasjonssekretær Anders Svensbraaten på andsve@hoyre.no. Fristen for å sende inn søknad er fredag 6. september kl. 23.59

Etter at valgkomiteen har mottatt søknadene vil de gjennomføre intervjuer med kandidatene og levere sin innstilling til Generalforsamlingen. Det er Generalforsamlingen som skal velge nytt arbeidsutvalg og nye direktevalgte til distriktsstyret.