Vil du sitte i HS-Kvinneforum?

Landsstyret skal velge nye nestledere til HS Kvinneforum. Gjennom disse rollene får du delta aktivt i HS, bli med på å utvikle politikk, og sette likestillingssaker på dagsordenen. Da må du søke til HS-Kvinneforum!

Leder i Høyres Studenters Kvinneforum: Mathea Mari Glittenberg

Kvinneforum utarbeider politiske resolusjoner og liknende, gjennomfører arrangementer, og holder organisasjonen oppdatert på det kvinnepolitiske arbeidet i Høyre. Vervene vi utlyser er 1. nestleder og 2. nestleder.

Vi ser etter medlemmer med engasjement og interesse for likestilling og mangfold. Det kreves ikke erfaring fra HS-systemet, og det kreves heller ikke at du er kvinne. Det understrekes at vervene er åpne for alle. Vårt eneste krav er at du er betalende medlem av Høyres Studenter.

Frister:

  • Send inn søknad/motivasjonsbrev på inntil én A4-side og CV til mm.glittenberg@hotmail.com innen utgangen av torsdag 15. august 2024.
  • Arbeidsutvalget behandler søknadene og vil legge frem sin innstilling til Landsstyret den 17. august. Det er Landsstyret som beslutter hvem som skal tre inn i vervene.

Har du flere spørsmål om vervene? Ta kontakt med rådgiver, Hanne Randulff Stein, eller leder i Høyres Studenters Kvinneforum, Mathea Mari Glittenberg.