Vil du sitte på Stortinget?

Prosessen med å finne Agder Unge Høyres ungdomskandidater til stortingsvalget i 2025 er i gang. Kanskje er det deg vi er ute etter?

Søkefrist: 21. april, 23:59

Vi har nå startet jakten på ungdomskandidatene som skal være med å sikre valgseier i 2025. Hvis du lurer på om du går med en stortingspolitiker i magen er dette tidspunktet å begynne å tenke på om du ønsker å bli ungdomskandidat!

Hvem skal være ungdomskandidat til Stortinget?

Det er ikke lenge siden vi hadde siste skoledebatt, delte ut siste valgbrosjyre og pakket ned valgkamp-standen. Likevel går tiden fort frem til vi skal vinne stortingsvalget i 2025. Agder Høyre har nå satt i gang prosessen med å finne våre neste stortingskandidater, og da skal selvsagt Unge Høyre velge ungdomskandidater.

Ungdomskandidatene er Unge Høyres kandidater ved valget, og Agder Unge Høyre vil kjempe både i nominasjonsprosessen og i valgkampen for å få våre kandidater inn på Stortinget. Å være ungdomskandidat krever høy motivasjon og arbeidsvilje, men til gjengjeld vil du få muligheten til å bli folkevalgt med unik påvirkningskraft over politikken som styrer landet vårt.

Vi skal velge kandidater fra både Vest og- Aust Agder valgkrets. Arbeidet ledes av Celine Aas, sammen med Aleksander Ljungstrøm og Sander Vrånes Kittelsen

Frister

  • Fristen for å melde sitt kandidatur er 21. april 2024 klokken 23.59. Alle som ønsker å bli ungdomskandidat må sende motivasjonsbrev på inntil én A4-side og enkel CV innen samme frist.
  • Innsending av kandidatur og dokumenter skjer til: celine.aas@hotmail.com. Merk e-posten og dokumentene tydelig med navn. Dokumentene er ikke registrert før du får bekreftelse på e-post.