Vi lanserer Trøen-akademiet

I år lanserer vi for første gang Trøen-akademiet! Med kule samlinger gjennom hele året, hvor du selv velger hva du vil delta på, får du muligheten til å bli neste stortingspresident.

Trøen-akademiet er et lavterskeltilbud for alle medlemmer som vil utvikle seg i politikk.

Trøen-akademiet er et lavterskeltilbud for medlemmer som har lyst til å utvikle seg i politikk, men kanskje er usikker på hvor man skal starte. Her kan du utvikle deg i det du selv vil, når du bestemmer det.

Noe av det du lærer er å være skarpest i debatt, best på talerstolen, flinkeste i å skrive leserinnlegg og hvordan bli en god leder. Med spennende foredragsholdere som Ola Svenneby, Tone Trøen og ledere i næringslivet, lærer du fra de beste.

Var «jeg har ikke tid» eller «oi, var fristen i går?» spørsmål du stilte deg da du skulle søke talentprogrammet? Null stress, da har du enda en mulighet. Trøen-akademiet er åpent for alle, uansett erfaring, og krever ikke søknad. Alt du trenger å gjøre er å melde deg på her.

Dato for samlingene er følgende:

  • 16.januar
  • 14.februar
  • 21.mars
  • 16.april
  • 13.mai
  • 10.juni
  • 20.august
  • 21.september

Samlingene er vanligvis på Høyres Hus i Oslo og starter kl.18:00. Mer informasjon finner du på Akershus Unge Høyres Facebook-side.

Delta på Trøen-akademiet

«Trøen-akademiet er perfekt for deg som ønsker å kick-starte din politiske karriere. Mange er kanskje usikre på hvor de skal begynne for å utvikle seg politisk, det var i hvert fall jeg den gang jeg meldte meg inn. Et av mine politiske forbilder er Tone Trøen, og jeg har alltid ønsket meg å kunne bli like flink som henne. Jeg håper å se deg, enten du er helt ny eller vært med en liten stund!»

Herman Wersland, ansvarlig for Trøen-akademiet og AU-medlem