Søk på Eliteprogrammet 2024

Hva har Torbjørn Røe Isaksen, Ine Marie Eriksen Søreide og Ola Svenneby til felles? Alle har vært deltakere på Eliteprogrammet! Nå kan du også søke om å få plass på Unge Høyres beste og mest prestisjefylte skoleringstilbud.

Hvis du vil lære enda mer om deg selv og dine evner, og bli enda bedre i politikk, organisasjon, ledelse og kommunikasjon, da må du søke på årets eliteprogram.

Eliteprogrammet er Unge Høyres beste og mest tradisjonelle skoleringsopplegg. Gjennom en langhelg og én uke på Sundvolden vil man få intensiv trening i våre fire kjernekompetanser: Politikk, organisasjon, ledelse og kommunikasjon. Det er noe du ikke vil gå glipp av!

Hils på årets Elitegeneraler

Emma Erlandsen er 2. nestleder i Unge Høyre, og tidligere leder av Oslo Unge Høyre. Emma vant også Eliteprogrammet i 2018.

«Elitekurset er det mest utfordrende og læringsrike skoleringsopplegget jeg har vært med på. Du kan forvente spennende innledere, vanskelige oppgaver og lite søvn.»

Håvard Clementz er sentralstyremedlem i Unge Høyre, og tidligere AU-medlem i Akershus Unge Høyre. Til daglig jobber Håvard som rådgiver for Høyres Hovedorganisasjon.

«Eliteprogrammet gir en unik mulighet til å utfordre og bli utfordret. Man får møte både topp-politikere og topp-ledere, som alle er der for å sørge for at du blir den beste utgaven av deg selv.»

Slik søker du

For å komme med på Eliteprogrammet, må du sende inn en søknad og ha fylt 18 år ved første samling. Søknadsprosessen er todelt, og består av fire kvalifiseringsoppgaver innen ulike felt, samt et motivasjonsbrev og CV. Hvem som helst kan søke og besvare oppgavene.

Oppgavene og motivasjonsbrev bli gjennomgått anonymt, og de beste blir tatt ut til intervju.

Kvalifiseringsoppgaver, motivasjonsbrev og CV sendes til amanda@ungehoyre.no.

I hovedsak er det Elitegeneralene som retter innsendte oppgaver anonymt, samtidig vil også sentralstyret ta del i den anonyme vurderingen.

Merk at deltakelse på Eliteprogrammet krever at du kan delta på følgende datoer:

  • Forberedende helg 14.-17. mars på Høyres Hus i Oslo.
  • Elitekurset på Sundvolden 24.-29. juni

Fristen for å søke er 5. november, oppgavene finner du nedenfor.

Vi gleder oss til å høre fra deg, og ønsker deg lykke til!

Emma og Håvard
Elitegeneraler