Ungdomskandidatene våre!

Det er mange som stiller til valg i byen vår, og vi unge trenger din stemme! En stemme til kandidater fra Unge Høyre går til en bedre skole for elevene, en by som lar deg sitte igjen med mer penger selv og som bygger boligene folk vil ha.

Vi har to ungdomskandidater til Bystyret:

Hassan Nawaz og Elisabeth Tangen.

Hassan Nawaz

Alder: 25 år
Bydel: Vestre Aker
Verv: Helsepolitisk talsperson for Oslo Høyre

Lurer du på noe er det bare å ta kontakt på hassan.nawaz@oslobystyre.no 

Elisabeth Tangen

Alder: 20 år
Bydel: Grünerløkka
Verv: Leder av Oslo Unge Høyre

Hjertesak 1: 
En bedre Osloskole! Vi må stille krav og gi mer frihet til alle Osloelevene! 
Hjertesak 2: 
Grønt Oslo! Bussbilletten må bli billigere, og vi må satse på grønne næringer!
Hjertesak 3: 
Gjør plass til de unge! Jeg vil ha flere studentboliger, og lavere skatter!

Litt om meg:
Hei! Mitt navn er Elisabeth, jeg er 20 år og bor på Løkka. Jeg stiller til valg fordi Oslo kan bedre! Derfor vil jeg ha en skole som ser hver enkelt elev, et byråd som kutter utslipp og sparer innbyggerne sine for høye skatter. Jeg er for tiden leder av Oslo Unge Høyre og studerer statsvitenskap ved UiO!

Lurer du på noe, er det bare å ta kontakt på elitan@hoyre.no