Politisk forum

Vil du være med å påvirke politikk for Akershus Unge Høyre? Bli med på politisk forum!

Tirsdag 30. mai er det duket for nytt politisk forum i Akershus Unge Høyre!

Hva er politisk forum? 
Politisk forum er Akershus Unge Høyres fremste politiske verksted. Her kan alle betalende medlemmer i foreningen komme med politiske forslag, si sin mening og delta i voteringer. Politikken som vedtas på politisk forum, sendes videre til Unge Høyres landsstyre. Forslag som får gjennomslag her, blir Unge Høyres politikk. Dersom du har en politisk idé eller ønsker å endre Høyres politikk, er deltakelse på politisk forum et utmerket sted å starte

Resolusjonsbehandlingen finner sted på Høyres Hus kl 18:00 30.05.

Les mer om arrangementet på facebook.

Les resolusjonene som skal behandles her: