Meld deg på Vårkonferansen!

Vårkonferansen 2023 går av stabelen 24.-26. februar og alle medlemmer av Høyres Studenter kan melde seg på. Det er begrenset antall plasser, så her er det førstemann til mølla-prinsippet som gjelder!

Høyres Studenters Vårkonferanse 2023 blir arrangert 24.-26. februar på Svarstadhytta, nord i Larvik kommune. Konferansen har som mål å samle medlemmer av organisasjonen til et felles arrangement på tvers av studiebyene hvert semester. Det vil bli arrangert konkurranser, diskutert politikk, og være en god miks av faglig og sosialt innhold.

Det er settes opp felles buss med avgang 16:00 fra Oslo sentrum fredag, med retur fra Svarstad 12:00 søndag. Bussen vil ankomme Oslo senest 14:00 søndag. En kan selv velge å benytte seg av dette tilbudet eller annen reisemåte.

Slik melder du deg på

Påmeldingslenke legges ut i Facebook-arrangementet søndag 15. januar klokken 14:00. Du finner arrangementer her.  

Det er begrenset antall plasser på konferansen og du vil bli kontaktet på epost ved tilbud om plass. Dersom en ikke responderer tilbudet innen fristen vil plassen tilfalle neste person på listen. Her er det førstemann til mølla-prinsippet som gjelder!

Lykke til med påmelding, vi snakkes på Svarstad!

Konferansen er forbeholdt betalende medlemmer av Høyres Studenter og har en aldersgrense på 18 år.