Søk debattlaget til Akershus Unge Høyre!

Er du interessert i debatt og retorikk? Bli med på debattlaget!

Bildets opphav: Klassekampen.no

I 2023 skal Akershus Unge Høyre sitte i skoledebatter over hele fylket! Har du lyst å utvikle debattferdighetene dine og bli med å knuse AUF i skolevalgkampen? Da er debattlaget noe for deg!

Du vil få hyppig intern debattskolering, en plass på Unge Høyres nasjonale Debattcamp, og delta i skolevalgkampen til Unge Høyre i 2023.

Skoledebatt er en debatt som foregår på de fleste videregående skoler under skolevalgkampen. Der sitter det en person fra hvert parti langs et panel som skal debattere mot hverandre foran elevene på skolen. Debattene i skolevalgkampen skal fange elevenes interesse, derfor må innleggene inneholde både humor, kunnskap og overbevisning.

For å sikre at Unge Høyre får den beste oppslutningen for både valget og skolevalgkampen trenger fylkene et solid debattlag. Akershus Unge Høyre søker deg som er engasjert, skarp, kjapp i replikken og god i retorikken.

Søknadene gjøres gjennom Google Form . Søknaden innebærer å skrive tre innlegg på en varighet av ett minutt hver. Innleggene skal handle om valgkampsakene; skole, internasjonalt samarbeid, og økonomi.

Frist for å søke debattlaget er 30.11

Kjenner du at du ønsker å krangle med noen andre en familien din rundt middagsbordet? Søk debattlaget da vel!