Brenner du for utenrikspolitikk og vil jobbe med internasjonale spørsmål i prakis? 

Unge Høyres Landsforbund søker nye medlemmer til på sitte i internasjonalt utvalg.

Leon Mossing Knudsen, tidligere nestleder i Unge Høyre, på YEPP-møte i Roma (Foto: YEPP)

For hver dag som går blir det tydeligere og tydeligere at internasjonale forhold er med på å definere den politikken vi fører her i Norge. Enten det er krigen i Ukraina, nye EU-direktiver om telefonladere eller svensk NATO-medlemskap som står på dagsorden er det utslagsgivende for hva vi tenker om politikk her i Norge.  

I Unge Høyre har vi en lang tradisjon for å være aktive på den utenrikspolitiske fronten. Gjennom demokratiprosjekter i Libanon og Kenya og rådsmøter i YEPP kjemper vi for de verdiene vi anser som viktige – utenfor Norges grenser.  

Hvis du brenner for utenrikspolitikk, er stødig i engelsk og har masse overskudd kan internasjonalt utvalg være noe for deg.  

Gjennom en plass i internasjonalt utvalg vil du få muligheten til å være med på å forme både Høyre og Unge Høyres utenrikspolitikk, samtidig som du får nye politiske impulser fra andre ungdomsorganisasjoner.  

Søknadsprosessen til internasjonalt utvalg er ganske enkel, så enkel at til og med USAs 45. president skulle klart å få det til. Alt du trenger å gjøre er å skrive ca. 250 ord – på engelsk – om hva som motiverer deg til å sitte i internasjonalt utvalg, samt hvilken relevant erfaring du har fra før. Enklere blir det ikke! 

Send inn din søknad her.

(Fristen for å søke er 25. september)

Aktuelle kandidater vil bli kontaktet av Unge Høyres internasjonalt ansvarlige, Håvard Clementz.  
 
OBS!:
For å kunne bli vurdert til internasjonalt utvalg må du fylle 18 år i løpet av 2022. 

Eventuelle spørsmål kan rettes til Håvard Clementz på enten epost (havard@ungehoyre.no), telefon (94810424) eller Facebook Messenger.