Er du neste leder eller nestleder i HS Kvinneforum?

Brenner du for saker som likestilling i arbeidslivet, nedkjemping av vold i nære relasjoner og å styrke forskingen på kvinnesykdommer? Da kan du søke på verv som leder eller nestleder i HS Kvinneforum!

Kaia Bergeland Kjos, 1. nestleder i Høyres Studenter.

Landsstyret skal velge ny leder og nestledere til HS Kvinneforum. Gjennom disse rollene får du delta aktivt i HS, bli med på å utvikle politikk, og sette likestillingssaker på dagsordenen. Vervene vi utlyser er leder, 1. nestleder og 2. nestleder. 

Vi ser etter medlemmer med engasjement og interesse for likestilling og mangfold. Det kreves ikke erfaring fra HS-systemet, og det kreves heller ikke at du er kvinne. Vi understreker at vervene er åpne for alle. Vårt eneste krav er at du er betalende medlem av Høyres Studenter.

– Det er en kjent sak at særlig kvinner har en tendens til å ikke søke på stillinger de mener at de ikke oppfyller alle kvalifikasjoner til. Derfor oppfordrer vi deg til å søke om du er interessert, selv om du ikke tror du passer 100% inn i rollen. Kanskje akkurat du er den vi trenger, sier 1. nestleder i Høyres Studenter, Kaia Bergeland Kjos.

Frister:

  • Send inn søknad/motivasjonsbrev på inntil én A4-side og CV til valg@hoyrestudent.no innen utgangen av søndag 21. august 2022.
  • Arbeidsutvalget behandler søknadene og vil legge frem sin innstilling til Landsstyret den 27. august 2022. Det er Landsstyret som beslutter hvem som skal tre inn i vervene. 

Har du flere spørsmål om vervene? Ta kontakt med rådgiver, Malene Iren Eilertsen, eller 1. nestleder i Høyres Studenter, Kaia Bergeland Kjos.