Vil du sitte på fylkestinget?

Prosessen med å finne Agder Unge Høyres ungdomskandidater til fylkestingsvalget i 2023 er i gang. Kanskje er det deg vi er ute etter?

Fylkesleder Nicolai Østeby skal sammen med AU-medlemmer Håvard Wathne og Marthe Johannessen lede arbeidet med å finne ungdomskandidatene til fylkestingsvalget i Agder i 2023. (Foto: Unge Høyres Landsforbund)

Hvem skal være ungdomskandidater i Agder?

Det er ikke lenge siden vi hadde siste skoledebatt, delte ut siste valgbrosjyre og pakket ned valgkamp-standen. Likevel går tiden fort frem til vi skal vinne kommunestyre- og fylkestingsvalget i 2023. Agder Høyre har nå satt i gang prosessen med å finne våre neste fylkestingskandidater, og da skal selvsagt Unge Høyre velge ungdomskandidater.

Ungdomskandidatene er Unge Høyres kandidater ved valget, og Agder Unge Høyre vil kjempe både i nominasjonsprosessen og i valgkampen for å få våre kandidater inn på fylkestinget. Å være ungdomskandidat krever høy motivasjon og arbeidsvilje, men til gjengjeld vil du få muligheten til å bli folkevalgt med unik påvirkningskraft over politikken som styrer fylket vårt.

Agder er en veldig viktig landsdel for Høyre og vi skal jobbe grundig for å finne de kandidatene som kan sikre oss nok en valgseier og fire nye år med Høyre i posisjon.

Vi har nå startet jakten på ungdomskandidatene som skal være med å sikre valgseier i 2023. Hvis du lurer på om du går med en fylkespolitiker i magen er dette tidspunktet å begynne å tenke på om du ønsker å bli ungdomskandidat!

Frister

  • Fristen for å melde sitt kandidatur er 17. april 2022 klokken 23.59. Alle som ønsker å bli ungdomskandidat må sende motivasjonsbrev på inntil én A4-side og enkel CV innen samme frist.
  • Innsending av kandidatur og dokumenter skjer til: politisk@oesteby.no. Merk e-posten og dokumentene tydelig med navn. Dokumentene er ikke registrert før du får bekreftelse på e-post.