Vil du sitte i Kristiansand bystyre?

Prosessen med å finne Kristiansand Unge Høyres ungdomskandidater til kommunevalget i 2023 er i gang. Kanskje er det deg vi er ute etter?

(Foto: Agder Unge Høyre)

Hvem skal være ungdomskandidater i Kristiansand?

Det er ikke lenge siden vi hadde siste skoledebatt, delte ut siste valgbrosjyre og pakket ned valgkamp-standen. Likevel går tiden fort frem til vi skal vinne kommunestyre- og fylkestingsvalget i 2023. Kristiansand Høyre har nå satt i gang prosessen med å finne våre neste bystyrekandidater, og da skal selvsagt Unge Høyre velge ungdomskandidater.

Ungdomskandidatene er Unge Høyres kandidater ved valget, og Kristiansand Unge Høyre vil kjempe både i nominasjonsprosessen og i valgkampen for å få våre kandidater inn i bystyret. Å være ungdomskandidat krever høy motivasjon og arbeidsvilje, men til gjengjeld vil du få muligheten til å bli folkevalgt med unik påvirkningskraft over politikken som styrer byen vår.

Kristiansand er en av de viktigste byene for Høyre, og vi skal jobbe grundig for å finne de kandidatene som kan sikre oss valgseier og Høyre tilbake i posisjon. Det er Celine Aas, Sander Johnsen og Emma Aanensen som leder arbeidet med å innstille på ungdomskandidatene som til slutt skal velges på et åpent medlemsmøte 28. april (mer informasjon om møtet kommer).

Vi har nå startet jakten på ungdomskandidatene som skal være med å sikre valgseier i 2023. Hvis du lurer på om du går med en kommunepolitiker i magen er dette tidspunktet å begynne å tenke på om du ønsker å bli ungdomskandidat!

Frister

  • Fristen for å melde sitt kandidatur er 17. april 2022 klokken 23.59. Alle som ønsker å bli ungdomskandidat må sende motivasjonsbrev på inntil én A4-side og enkel CV innen samme frist.
  • Innsending av kandidatur og dokumenter skjer til: celine.aas@hotmail.com. Merk e-posten og dokumentene tydelig med navn. Dokumentene er ikke registrert før du får bekreftelse på e-post.