Vil du jobbe i Unge Høyres Landsforbund?

Det er to ledige stillinger i Unge Høyres Landsforbund. Kanskje er det du som får muligheten til å jobbe som rådgiver for Høyres studenter eller som digital kommunikasjonsrådgiver?

Digital kommunikasjonsrådgiver
100% stilling

Kommunikasjonsrådgiver har ansvar for de trykte og digitale flatene til Unge Høyre. Dette innebærer nettsidene, sosiale medier, filmproduksjon, internkommunikasjon, oppfølging av planer og strategier, materiell og trykkmateriell. Kommunikasjonsrådgiver vil jobbe tett sammen med generalsekretæren, men også i team med sekretariatet i dag til dag arbeidet.

Vi søker etter en medarbeider som:

  • Har jobbet med foto og videoredigering, gjerne med god kjennskap til Adobe-pakken med hovedvekt på Photoshop, InDesign, Illustrator og Premier Pro, og eventuelt After Effects.
  • Har god erfaring og kjennskap med sosiale medier, digitale markedsføringsplattformer og annonsering for å følge opp respons og måle resultater i sosiale medier.
  • Er kreativ, nytenkende og selvgående
  • Har god kjennskap til Office-pakken

Tidligere erfaring med kommunikasjonsarbeid er en fordel, men ikke et krav. Stillingen i er i utgangspunktet 100%, men stillingsbrøken kan tilpasses riktig kandidat.

Rådgiver for Høyres Studenter
35% stilling

Rådgiveren vil sammen med lederen og arbeidsutvalget i Høyres Studenter ha ansvar for det daglige arbeidet med Høyres Studenter, kommunikasjon av politikken, gjennomføringen av større arrangementer og kampanjer og oppfølging av lokalforeningene. Rådgiveren vil ha et særlig ansvar for dag til dag-arbeidet og å koble dette sammen med det mer langsiktige politiske arbeidet i organisasjonen.

Vi søker etter en medarbeider som:

  • Er selvgående og initiativrik
  • Har erfaring med politisk skrivearbeid og har gode skriveferdigheter
  • Har god oversikt over studentpolitikken og det politiske landskapet i Norge
  • Har erfaring med mediehåndtering og kunnskap om kommunikasjonsfaget
  • Er kreativ og nytenkende
  • Har erfaring fra Høyres Studenter eller Unge Høyre

For stillingene gjelder:
Ordinære rutine- og kontoroppgaver ved sekretariatet blir fordelt mellom de ansatte. Vi forutsetter at søkere deler Unge Høyres grunnsyn.

Vi lover deg et hektisk og utviklende arbeidsmiljø med utfordrende arbeidsoppgaver. Til gjengjeld forventer vi full innsats, mye idealisme og positiv innstilling både i selvstendig arbeid og i samarbeid med andre.

Lønn fastsettes etter Unge Høyres lønnsstige. Alle ansatte i Unge Høyres Landsforbund må påregne møtevirksomhet og andre aktiviteter enkelte helger/kvelder.

Søknadsbrev med CV, samt vitnemål sendes per e-post til miljoh@hoyre.no.

Søknadsfrist er søndag 17.april klokken 23.59. Tiltredelse er etter avtale, men snarlig tiltredelse er en fordel.

For nærmere informasjon, kontakt generalsekretær Mille Johanne Christensen på miljoh@hoyre.no eller 98631736.