Søk på Oslo Unge Høyres Talentprogram 2022!

Talentprogrammet er det mest lærerike og krevende skoleringstilbudet Oslo Unge Høyre tilbyr, der deltakerne vil bli grundig skolert i emner som politikk, ideologi, mediehåndtering, ledelse og organisasjon.

Årets talentprogram vil bli avholdt i perioden mellom februar og april med to helgesamlinger, samt en lørdagssamling. Det forutsettes at søkeren kan delta på begge helgesamlingene, og lørdagssamlingen. Den siste helgen vil det kåres en vinner, en som har vist utvikling, samarbeidsvilje og lærevilje.

Første helgesamling foregår 4. februar – 6. februar. Lørdagssamlingen er satt til 5.mars. Andre helgesamling foregår 8. april – 10. april.

Programmet ledes av Jenny Syse og Elisabeth Tangen som begge sitter i Arbeidsutvalget i Oslo Unge Høyre.

Alle medlemmer av Oslo Unge Høyre kan søke. Talentprogrammet passer for både nye og mer erfarne medlemmer. Ingen tidligere erfaring fra partiet er nødvendig. Det viktigste er at du er motivert og villig til å lære noe nytt.

Kvalifiseringsoppgaver:

Oppgave 1 – Politikk

Hvilken sak er du opptatt av at Unge Høyre må fronte tydeligere? Skriv et leserinnlegg på opptil 1 side om saken. Du skal også redegjøre for hvorfor du mener denne saken er viktig, på maks én halv side. 

Oppgave 2 – Organisasjon

Under skolevalgkampen i år møtte vi på mange elever som var interessert i Høyres politikk. Likevel melder ikke alle seg inn. Hvorfor tror du at det er sånn, og hva kan vi gjøre med dette? Skriv opptil 1 side.

Oppgave 3 – Ledelse

Det har nettopp vært årsmøte i Nawaz Unge Høyre, og du er nyvalgt lokalforeningsleder. Foreningen din setter seg ambisiøse mål, men du merker imidlertid at det allerede er lite engasjement og initiativ i foreningen. Skriv opptil 1 side der du forklarer hva du vil gjøre med disse utfordringene.

Oppgavene skal skrives i Times New Roman med skriftstørrelse 12 og linjeavstand 1,5.

Kvalifiseringsoppgavene kan sendes til oslo@ungehoyre.no innen 10. januar klokken 23.59. Alle besvarelsene vil bli rettet anonymt og alle søkere vil bli kalt inn til et intervju.

Dersom du har noen spørsmål, må du ikke nøle med å ta kontakt med Jenny eller Elisabeth.

Lykke til!

Med vennlig hilsen,

Talentgeneralene 2022:

  • Jenny Syse. Tlf: 902 11 631
  • Elisabeth Tangen. Tlf: 908 27 723