Søk på Eliteprogrammet 2022

Hva har Torbjørn Røe Isaksen, Ine Marie Eriksen Søreide og Ola Svenneby til felles? Alle har vært med på Eliteprogrammet!

Hvis du vil lære enda mer om deg selv og dine evner, og bli enda bedre i politikk, organisasjon, ledelse og kommunikasjon, da må du søke på årets eliteprogram.

Eliteprogrammet er Unge Høyres beste og mest tradisjonelle skoleringsopplegg. Gjennom to helger og én uke på Sundvolden vil 10 deltakere få intensiv trening i våre fire kjernekompetanser: Politikk, organisasjon, ledelse og kommunikasjon. Det er ikke noe du vil gå glipp av!

For å komme med på Eliteprogrammet, må du sende en søknad. Søknadsprosessen er todelt, og hvem som helst kan søke og besvare oppgavene. Disse blir rettet anonymt, og de beste blir tatt ut til intervju. Til slutt er det 10 deltakere som blir tatt ut til Eliteprogrammet 2021. 

For å søke på Eliteprogrammet må du besvare 4 oppgaver, skrive maks en side om hvorfor du vil være med, og legge ved en kort CV. Fristen for å søke er 17. oktober, og oppgavene finner du nedenfor.

Selve søknadsprosessen er også ekstremt lærerik, og alle søkere vil få konkrete tilbakemeldinger på søknaden – uavhengig om man blir plukket ut til å være med.

– Elitekurset er det morsomste og mest lærerike jeg har opplevd i politikken. Det gir unike muligheter for å vokse som politiker, men også som menneske. Her får du møtt noen av Norges klokeste hoder, og stilt spørsmålene du til vanlig ikke får spurt om. I tillegg er følelsen av å være sliten bedre når man er sammen med vennene man får på Elitekurset. Hadde jeg fått muligheten ville jeg deltatt igjen, sier Tonje Nilsen.

– Dette kurset er det mest slitsomme, men også mest givende skoleringsopplegget som finnes. Du får lære kommunikasjon, politikk, krisehåndtering og ledelse fra noen av Norges fremste næringslivstopper, politikere og fagfolk. Dette opplegget er nyttig for deg uansett hva du vil bli senere. Så løp og søk, legger Leon til.

Om elitegeneralene:

Tonje Nilsen er sentralstyremedlem i Unge Høyre, og har tidligere vært fylkesleder i Troms og Finnmark Unge Høyre. Hun har erfaring fra både stortingsgruppen, valgkampen og frontlinja i helsevesenet under pandemien. Tonje deltok på elitekurset i 2019.

Unge Høyres Landsmøte

Leon Solve Mossing Knudsen er 2. nestleder i Unge Høyre, og er også tidligere fylkesleder i Telemark Unge Høyre. Leon har en bachelor i internasjonal ledelse og kinesisk fra King’s College London, og vant elitekurset i 2020.

Leon Solve Mossing Kudsen

Eliteprogrammet består av to innledende helger; 14.-16. januar og
29. april – 1. mai, samt én sammenhengende uke med skolering fra
27.juni – 2. juli. Så hold av datoene!

Har du spørsmål kan du kontakte Victoria på vicfev@hoyre.no

Vi gleder oss til å høre fra deg – lykke til!

Tonje og Leon
Elitegeneraler