Vil du jobbe som digital kommunikasjonsrådgiver i Unge Høyre?

Unge Høyre søker digital kommunikasjonsrådgiver i 100 % stilling med snarlig tiltredelse etter avtale.

Kommunikasjonsrådgiver har ansvar for de trykte og digitale flatene til Unge Høyre. Dette innebærer nettsidene, sosiale medier, filmproduksjon, internkommunikasjon, oppfølging av planer og strategier og trykkmateriell. Kommunikasjonsrådgiver vil jobbe tett sammen med generalsekretæren, men også i team med sekretariatet i dag til dag arbeidet.

Digital kommunikasjonsrådgiver og politisk rådgiver vil jobbe tett i det daglige mediearbeidet og den eksterne kommunikasjonen.

Vi søker etter en medarbeider som:

  • Har jobbet med foto og videoredigering, gjerne med god kjennskap til Adobe-pakken med hovedvekt på Photoshop, InDesign, Illustrator og Premier Pro, og eventuelt After Effects.
  • Har god erfaring og kjennskap med sosiale medier, digitale markedsføringsplattformer og annonsering for å følge opp respons og måle resultater i sosiale medier.
  • Har erfaring med politisk skrivearbeid og har gode skriveferdigheter
  • Har god oversikt over Unge Høyres politikk og det politiske landskapet i Norge
  • Er kreativ, nytenkende og selvgående
  • Har god kjennskap til Office-pakken

Tidligere erfaring med kommunikasjonsarbeid er en fordel, men ikke et krav.

For stillingen gjelder:
Ordinære rutine- og kontoroppgaver ved sekretariatet blir fordelt mellom de ansatte. Vi forutsetter at søkere deler Unge Høyres grunnsyn.

Vi lover deg et hektisk og utviklende arbeidsmiljø med utfordrende arbeidsoppgaver. Til gjengjeld forventer vi full innsats, mye idealisme og positiv innstilling både i selvstendig arbeid og i samarbeid med andre.

Lønn fastsettes etter Unge Høyres lønnsstige. Alle ansatte i Unge Høyres Landsforbund må påregne møtevirksomhet og andre aktiviteter enkelte helger/kvelder.

Søknad med CV og vitnemål sendes per e-post til miljoh@hoyre.no. Søknadsfrist snarest og senest 09.02.2021 klokken 23:59.

For nærmere informasjon, kontakt generalsekretær Mille Johanne Christensen på
miljoh@hoyre.no eller 98 63 17 36.