Unge Høyres internasjonale utvalg er endelig på plass!

Frem til neste landsmøte er det denne gjengen som skal være med på å utforme Unge Høyre sin internasjonale politikk, delta på internasjonale arrangementer, og selvsagt diskutere politikken som skal vedtas i landsstyret.

For Unge Høyre er det viktig at vi deltar i diskusjoner og forum som skjer i utlandet. Sammen står vi sterkere, og med gode forberedelser og ny innsikt skal utvalget jobbe for at Unge Høyre får gjennomslag i blant annet YEPP, vår europeiske paraplyorganisasjon, i tiden framover.

– Saker som vedtas i EU, konflikter i andre land, og utvikling av både demokrati og økonomi angår absolutt Norge i aller høyeste grad, og da er jeg glad for at jeg får med meg et så godt lag for å ruste Unge Høyre for å briljere i internasjonale spørsmål, sier internasjonalt ansvarlig i Unge Høyre, Leon Solve Mossing Knudsen.

Etter en lang søknadsprosess med rekordmange søkere har vi landet på en sammensetning som kombinerer alder, geografi og hvilke regioner og saker man brenner for.

Det internasjonale utvalget består i denne perioden av:

Maria Strand Munkhaug kommer fra Nordland og går på Bodø VGS. Hun er leder av Bodø Unge Høyre og 2. nestleder i Nordland Unge Høyre.

Ina Brendø kommer fra Sogn og Fjordane og går på Flora VGS. Ina er AU-medlem i Sogn og Fjordane Unge Høyre og har lang fartstid i organisasjonen.

Fredrik Halsen kommer fra Vestfold og Telemark men studerer for tiden i Oslo. Fredrik er tidligere leder av Vestfold og Telemark Unge Høyre, og sitter i Skien kommunestyre.

Andreas Falke kommer fra Tønsberg, men bor nå i Hordaland der han studerer på BI. Andreas er 1. nestleder i Hordaland Unge Høyre og har tidligere bodd i Frankrike.

Jenny Andresen kommer fra Akershus og går på Ski VGS. Jenny har internasjonal erfaring fra AUF og er for tiden AU medlem i Akershus Unge Høyre.

Noah Johannessen kommer fra Svalbard og går på Longyearbyen Skole. Noah er vært leder av en av verdens nordligste politiske organisasjoner, Svalbard Unge Høyre.

Fatima Hadouchi kommer fra Oslo og studerer for tiden på både UiO og fagskolen i Oslo. Fatima har bred erfaring fra flere organisasjoner som Minotenk, Ungdomsrådet og Young Ambassadors.