Søk på Eliteprogrammet 2021

Hva har Torbjørn Røe Isaksen, Ine Marie Eriksen Søreide og Ola Svenneby til felles? Alle har vært med på Eliteprogrammet!

Hvis du vil lære enda mer om deg selv og dine evner, og bli enda bedre i politikk, organisasjon, ledelse og kommunikasjon, da må du søke på årets eliteprogram.

Eliteprogrammet er Unge Høyres beste og mest tradisjonelle skoleringsopplegg. Gjennom to helger og én uke på Sundvolden vil 10 deltakere få intensiv trening i våre fire kjernekompetanser: Politikk, organisasjon, ledelse og kommunikasjon. Det er ikke noe du vil gå glipp av!

For å komme med på Eliteprogrammet, må du sende en søknad. Søknadsprosessen er todelt, og hvem som helst kan søke og besvare oppgavene. Disse blir rettet anonymt, og de beste blir tatt ut til intervju. Til slutt er det 10 deltakere som blir tatt ut til Eliteprogrammet 2021. Fristen for å søke er 12. november, og oppgavene finner du nedenfor.

Å være med på elitekurset er det mest lærerike og intense jeg har vært med på noen gang. Det er litt slitsomt, men det finnes ikke et lignende kurs i politikken hvor du får mulighet til å utvikle deg og lære så mye som på Unge Høyres elitekurs. Jeg vil oppfordre absolutt alle som er motivert til å søke, sier Ingerid Berge.

Elitekurset handler ikke om å bli den nye Henrik Asheim eller Sandra Bruflot. Morgendagens samfunnstopper skal ikke være like. Derfor handler Elitekurset om å gi deltakerne den faglige og personlige oppfølgingen de trenger for å bli den beste versjonen av seg selv. Alder og erfaring har ingen betydning. Det viktigste er at du er motivert, har egne tanker om politikk, og er klar for å lære mye nytt, sier Håkon Snortheim.

 

Om elitegeneralene:
Ingerid Kristine Berge er sentralstyremedlem i Unge Høyre, og har tidligere vært fylkesleder i Oppland Unge Høyre. I tillegg studerer hun fransk på UiO, og har vunnet Eliteprogrammet i 2019.

Håkon Snortheim er 1. nestleder i Unge Høyre, og er også tidligere fylkesleder i Akershus Unge Høyre. Håkon har en bachelor i PR og markedskommunikasjon på Handelshøyskolen BI, og kom på 2. plass på Eliteprogrammet i 2019.


Har du spørsmål kan du kontakte
Victoria på vicfev@hoyre.no

Vi gleder oss til å høre fra deg – lykke til!

Ingerid og Håkon
Elitegeneraler

 

Trykk her for å se kvalifiseringsoppgaven for Eliteprogrammet 2021