Disse fire er med på Eliteakademiet 2020

Kandidatene til Eliteakademiet har vært gjennom en utvelgelsesprosess med diverse oppgaver innenfor ideologi, politikk og organisasjon. Dette i tillegg til motivasjonsbrev og CV. De beste kandidatene ble deretter intervjuet. Til slutt endte elitegeneralene med å plukke ut fire deltakere.

«I år var det rekordmange søkere på Eliteakademiet. Dette er en kjempe kul utvikling, som også reflekterer hvor mange talenter vi har i organisasjonen», sier elitegeneral Marte Sandslett Seland.

«Det var mange sterke kandidater, som gjorde utvelgelsen ekstra vanskelig. Men etter timevis med intervju og diskusjoner mellom Elitegeneralene, føler vi at vi har funnet den rette gruppen.

Deltakerne er veldig forskjellige, men jeg har stor tro på at de kan utfylle hverandre på en god måte. De er alle talentfulle, så det blir veldig spennende å se utviklingen under kurset. Kurset kommer til å bli tøft, men de vil lære utrolig mye den kommende perioden. Jeg ønsker de masse lykke til!»

Dette er deltakerne:

Sindre Øvregård Næss (26), HS Agder
Sindre er politisk nestleder i HS Agder og tar til daglig lektorutdanning på UiA.

Adele Dorothea Meidell (20), HS Tromsø
Adele er styremedlem i HS Tromsø og studerer til daglig integrert master i rettsvitenskap på UiT.

Mathias Hofgaard Bjørung (23), DKSF – HS Oslo
Mathias er tidligere styremedlem i Oslo Unge Høyre og deltaker på Civitaskolen 2017. Han er i dag styremedlem i DKSF og vara i bydelsutvalget for bydel Frogner. Til daglig fullfører han to bachelorgrader i statsvitenskap og historie.

Kristine Meek Stokke (18), HS London
Kristine er tidligere lokallagsleder i Vestre Aker Unge Høyre og deltaker på Civitaskolen 2019. Hun er i dag styreleder i UngOrg, sentralstyremedlem i Europeisk Ungdom og vara i bydelsutvalget for Vestre Aker. Til daglig tar hun Europastudier på King’s College London.