Dette er deltakerne på Talentprogrammet 2018!

Etter en lang prosess er deltakerne på Talentprogrammet 2018 utvalgt. Søknadsprosessen var anonym og talentgeneralene tok kun hensyn til de skriftlige besvarelsene. Her er oversikten over deltakerne.

Anine Norén

Anine er 18 år og kommer fra Frogn der hun går siste året på Frogn VGS. Etter dette ønsker hun å ta en lektorutdanning. Hun mener at politikken er hennes plattform der hun kan jobbe for en bedre rus- og helsepolitikk, samt å være med på å utvikle en enda bedre skolepolitikk. Anine har en drøm om å jobbe i Helse- eller Kunnskapsdepartementet, da helst som statsråd.

Kristian Rude-Hansen

Kristian er 18 år og bor i Lørenskog, der han også går Medier og Kommunikasjon på Mailand VGS. Sakene han er mest opptatt av er rus og bioteknologi, men interesserer seg også mye for integrering, skolepolitikk og forsvar.

Kristine Sundli Næss

Kristine har nettopp fylt 18 år, bor i Gjerdrum og går i andre klasse på Skedsmo Videregående Skole, der hun har valgt samfunnsfag, da dette interesserer henne mest Hun brenner mest for norsk utenrikspolitikk, der hun synes EU er viktig for Norges fremtid. Dessuten  synes hun  at likestillingen i Norge ikke er god nok, og mener at vi fortsatt har en lang vei å gå.

Johanne Skjaevestad

Johanne er 17 år, fra Asker og går i andre klasse på Nesbru VGS. Hun har alltid vært engasjert og vanligvis driver hun med venner, trening, skole, musikk, veldedig arbeid og ikke minst: Unge Høyre. Johannes viktigste saker er frihet for enkelt menneske og muligheten til å påvirke politikken.

Sebastian Eliassen Eike

Sebastian er 18 år gammel og kommer fra Skjetten i Skedsmo og går siste året med studiespesialisering på Mailand VGS i Lørenskog. Han har vært aktiv i Unge Høyre i bare et halvt år, men har allikevel fått plass som styremedlem i Nedre Romerike Unge Høyre . Sakene han engasjerer seg mest for er personvern, ruspolitikk og skole.

Julie Bryhni

Julie Bryhni er 16 år gammel og kommer fra Bærum og går på Eikeli VGS. Med sitt gode og sprudlende humør har hun vært aktiv i Unge Høyre siden valgkampen 2017. Hun er alltid vært engasjert i politikk og er spesielt opptatt av innvandring- og skolepolitikk.

 

Vi ønsker alle deltakerne masse lykke til!