Januar – Engasjement

Leders hilsen

2017 har vært et helt fenomenalt år på alle mulige måter. Vi har drevet valgkamp, fått inn Aleksander på stortinget og hatt en betydelig medlemsvekst i organisasjonen. Siden vi ble valgt inn som arbeidsutvalg er mye gjort. Vi har fått masse nye, hyggelige og gode medlemmer akkurat som deg som leser dette. Vi har startet med talentutvikling, planlagt og arrangert gode medlemsmøter i tillegg til at vi har vært i media mange ganger hver eneste uke i de siste tre månedene som har vært.

2018 byr på nye utfordringer, nye medlemmer, nye mål og nye gleder. 2018 byr på sommerleir, enda større arrangementer, enda mer aktivitet, mer skolering og en sinn syk vårkampanje som går av stabelen 26 februar. I 2018 skal Rogaland Unge Høyre vokse, utvikle alle medlemmer og ta en større del i politikkutvikling, men ikke minst som organisasjon i Rogaland. Da trenger vi ditt engasjement, smil, pågangsmot og ståpåvilje på både medlemsmøtene våre, standene og andre større arrangementer.

Med vennlig hilsen
Terje Hetland
fylkesleder – Rogaland Unge Høyre

Tema – Engasjement

Månedens tema er ditt engasjement. Hvorfor ble du medlem i Unge Høyre? Hvorfor burde andre gjøre det samme? Skriv om viktigheten av at unge deltar i de politiske prosessene som former fremtiden.

Rogaland har fra 2018 endelig fått sitt eget ungdommens fylkesting etter mye venting. Skriv om dine forventninger til de voksne politikerne eller selve ungdommens fylkesting. Har det vert noen lokale saker som omhandler ungdom der ungdommens stemme ikke er blitt hørt.

Vi var best i media i 2017. 2018 må være minst like bra. Stå på!

Hva skjer i Rogaland?

Torsdagsklubben

Hver torsdag arrangeres det ulike arrangement på Høyres Hus klokken 6. Forvent gode foredrag, kjekke samtaler og pizza.

18. jan, Stavanger
Vanskelig å få ting gjort, ustrukturert hverdag eller mye stress? Stavanger Unge Høyre inviterer til foredrag om generasjon prestasjon og stressmestring. Her kommer det garantert gode tips og historier som kan komme godt med når vi går inn i et nytt semester.

Vår tids største politiskandale

9. Jan, Haugesund

2017, vår tids største politiskandale. Jensen, Cappelen og 16 tonn hasj. Rettssaken som ble fulgt med haukeblikk av pressen og folket og skapte overskrifter i hele landet.

torgrim Eggen satt på andre tilhørbenk til høyre i sal 250. I de til sammen fire og en halv månedene samlet Eggen notater, lydklipp, tanker og samtaler mellom de sentrale aktørene både i og utenfor rettssalen. Hva skjedde egentlig i en av de mest omtalte og omdiskuterte rettssaken i norsk historie?

Ingen andre enn Eggen er bedre egna til å svare på det og han kommer til Haugesund for å snakke med oss.

Vårkampanjen

Vi går inn i et mellomvalg år, men det betyr ikke at vi skal sitte stille. Det betyr aksjoner, stands og masse verving. Her er det opp til oss medlemmer hvor mye vi får ut av det.

«4000 grunner»

Til vårkampanjen søker arbeidsutvalget 4 kampanjemedarbeidere som skal være med på planleggingen og utførelsen av hele vårkampanjen. Det blir oppvarming til valgkampen i 2019 og god erfaring til de som ser for seg å være valgkampmedarbeider.

Om du er en av personene vi ser etter send en kort søknad med CV til krissundal@gmail.com. Siste frist for å søke: 24. januar

 

Tilbakeblikk

Det ble gjort mye den siste måneden av 2017. Det var juleavslutning  med representantskap. Det ble vedtatt mye ny politikk spesielt en stor omfattende skolereform. Rogaland Unge Høyre går fram som partiet som ønsker mer frihet og valgmuligheter tidlig inn i skoleløpet. Samtidig sier vi nei til sen skolestart.

Totalt ble det vedtatt fem resolusjoner og alle kan leses i sin helhet her.

 

Arbeidsutvalget  ønsker alle et godt 2018 og ser fram til å jobbe med alle for at 2018 skal bli Rogaland Unge Høyres beste år!

Med vennlig hilsen
Abeidsutvalget i Rogaland Unge Høyre