Søk på Eliteprogrammet 2018 nå!

Hva har Torbjørn Røe Isaksen, Ine Marie Eriksen Søreide og Kristian Tonning Riise til felles? Alle har vært med på Eliteprogrammet!

Eliteprogrammet er Unge Høyres beste og mest tradisjonsrike skoleringsopplegg. Gjennom to forberedende helger og en uke på Sundvolden Hotel, får du det aller beste Unge Høyre har å by på av skoleringer og foredragsholdere. Du kommer til å lære mer om politikk, kommunikasjon, ideologi og ledelse. Dette er ikke noe du vil gå glipp av!

For å komme med på Eliteprogrammet, må du kvalifisere deg. Søknadsprosessen er todelt. Alle kan besvare kvalifiseringsoppgavene. Disse blir rettet anonymt og de beste kommer videre til et personlig intervju. Av disse blir opptil 10 tatt ut til Eliteprogrammet 2018.

Fristen for å søke er 16. oktober og oppgavene finner du nedenfor.

– På eliteprogrammet lærer du hvordan du jobber under press, du blir bedre i politikk og kommunikasjon og du får møte noen av Norges beste foredragsholdere. I tillegg blir du bedre kjent med dine egne styrker og svakheter som politiker. Det har ikke noe å si om du har vært med i 5 måneder eller 5 år. Alder har ingen betydning. Det viktigste er at du har egne tanker om politikk og at du er motivert, sier generalene.

Hvis du har noen spørsmål, bare ta kontakt med Hedvig, Syver eller Sebastian. Generalene er mer enn villig til å svare på dine spørsmål! Du når de på syver@ungehoyre.no og hedvig@ungehoyre.no.

Vi gleder oss til å høre fra deg – lykke til!

Syver & Hedvig
Elitegeneraler

Last ned informasjon og oppgaver til Eliteprogrammet 2018 her.
Se film fra Eliteprogrammet 2013 her.

Søknadsfrist: 16. oktober.
Kvalifiseringsoppgaver og motivasjonsbrev sendes til sebastian@ungehoyre.no