Deltakerne på Unge Høyres Elitekurs har vært samlet på Sundvolden Hotel denne uken for oppgaveløsning, grilling, foredrag og medietrening. Ola Svenneby gikk til slutt av med seieren.

Etter 2 forberedende helger tidligere i år, og 5 dager med knallhard skolering, og minimalt med søvn, kunne de to elitegeneralene Daniel Skjevik-Aasberg og Jacob Mæhle, kåre en pall med Ola Svenneby fra fra Hedmark på førstepass, Håkon Flydal fra Oslo på andreplass og Silje Johansen fra Oppland på tredjeplass.

Vinneren selv er godt fornøyd med seieren, og var veldig stolt og rørt over å kunne motta pokalen som viser at han er vinneren av Elitekurset 2017.

– Uken har vært slitsom, men det har vært den mest lærerike uken jeg har opplevd. Årets elite var ekstremt dyktig og jeg føler meg veldig privilegert, sier Svenneby.

Elitegeneralene er godt fornøyd med gjennomføringen og nivået som har vært på årets elitekurs.

– Deltakerne har virkelig imponert oss. Ikke bare deltakere, men også som en gruppe. De har alle hatt en imponerende utvikling de siste månedene. Og vi er veldig imponert over hvordan de har løst oppgavene og jobbet sammen denne uken, sier elitegeneralene.

Elitekurset blir arrangert hvert eneste år. Søknadsoppgaver for neste års kurs vil bli offentliggjort her på ungehoyre.no. Så følg med dersom du kunne tenke deg å delta på Unge Høyres fremste skolering.