Unge Høyres Elite 2017!

10 talenter er plukket ut til Unge Høyres Eliteprogram 2017

Årets søkere til Eliteprogrammet måtte besvare 4 oppgaver innenfor politikk, organisasjon, kommunikasjon og ledelse. I tillegg måtte de skrive et motivasjonsbrev, og sende inn en CV. 

De beste ble invitert til intervju, og etter mange timer med vanskelige spørsmål og tøffe prioriteringer, har elitegeneralene plukket ut ti deltakere.

– Vi er strålende fornøyde med de som har kommet med på neste års Eliteprogram. Vi har hatt svært mange dyktige søkere og kalt inn rekordmange til intervju. De som er valgt ut holder et skyhøyt nivå, sier elitegeneralene Jacob Mæhle og Daniel Skjevik-Aasberg.

– Vi har måttet gjøre knalltøffe vurderinger og skulle gjerne hatt flere med. Det er mange gode søkere vi har sagt nei til. De som er tatt ut har virkelig måttet skille seg ut for å komme med, sier Skjevik-Aasberg.

– Deltakerne kan glede seg til Eliteprogrammet 2017. Det kommer til å bli et litt annerledes program neste år, som vil kreve enda mer av de som deltar enn tidligere. Det blir tøft, lærerikt og forhåpentligvis også litt morsomt, sier Mæhle.

 

 

Her kan du lese om deltakerne:

Silje Lutro (20), Oslo
1. nestleder i Oslo Unge Høyre og vararepresentant i Oslo Bystyre. Silje studerer for tiden ved Sjøforsvarets befalsskole.

Mirnes Balagić (24), Akershus
AU-medlem i Akershus Unge Høyre, og tidligere leder for Øvre Romerike Unge Høyre. Jobber som fylkessekretær for Akershus Unge Høyre. 

Ola Svenneby (19), Hedmark
Fylkesleder i Hedmark Unge Høyre og 1.vara til Hedmark kommunestyre. Ola var med å utvikle Unge Høyres skoleprogram som skoleprogrammet i 2015/2016.

Elizabeth Kathleen Dale (21), Akershus
1. nestleder i Akershus Unge Høyre og tidligere nestleder i Bærum Unge Høyre. Studerer for tiden rettsvitenskap ved Universitetet i Oslo.

Morten Hønsi Følling (21), Hordaland
1. nestleder i Bergens Unge Høyre og studerer for tiden siviløkonomi ved NHH.

Silje Johansen (17), Oppland
Nettopp gjenvalgt leder for Oppland Unge Høyre og tidligere leder av Gjøvik Unge Høyre. Går for tiden på Gjøvik videregående skole.

Håkon Andreas Flydal (19), Oslo
AU-medlem i Oslo Unge Høyre og tidligere leder for Aker Unge Høyre. Studerer for tiden fysikk, astronomi og meteorologi ved Universitetet i Oslo.

Benjamin Furuly (20), Troms
Nyvalgt leder for Troms Unge Høyre og fylkestingsrepresentant i Troms fylke. Studerer økonomi og administrasjon ved Universitetet i Tromsø. 

Johan Brende (22) Hordaland
Tidligere 1. nestleder i Vestre Aker Unge Høyre og sersjant i Hans Majestet Kongens Garde. Studerer for tiden rettsvitenskap ved Universitetet i Bergen.

Henning Wahlberg (21), Oslo
Tidligere 2. nestleder i Oslo Unge Høyre og nestleder i Vestre Aker Unge Høyre. Studerer for tiden rettsvitenskap ved Universitetet i Oslo.