Unge Høyres Elite 2016!

10 talenter er plukket ut til Unge Høyres Eliteprogram 2016! Se hvilke her.

Årets søkere til Eliteprogrammet måtte besvare fire oppgaver innenfor politikk, organisasjon, kommunikasjon og ledelse. I tillegg måtte de skrive et motivasjonsbrev, og sende inn en CV.

De beste ble invitert til intervju, og etter mange timer med vanskelige spørsmål og tøffe prioriteringer, har elitegeneralene plukket ut ti deltakere

Vi er ekstremt fornøyde med de ti som har kommet med på årets Eliteprogram. I år har det kommet inn mange søknader, og nivået har vært skyhøyt, sier elitegeneralene Sandra Bruflot og Kristoffer Gustavsen. 

–   Vi skulle gjerne hatt med flere, og det er mange gode søkere vi har måttet si nei til. I år holdt det ikke å være god, i år måtte man virkelig skille seg ut for å komme med, sier Bruflot

–   Deltakerne kan glede seg til Eliteprogrammet 2016. Nå skal vi forberede to helger og selve Elitekurset på Sundvolden. Det blir tøft, lærerikt og forhåpentligvis litt morsomt, sier Gustavsen. 

Her kan du lese om deltakerne:


Anders Amundstad Balle (21), Rogaland

Tidligere politisk rådgiver i Haugesund Høyre og nestleder i Rogaland Unge Høyre. Anders studerer psykologi ved Kingston University i London.


Lasse Fredheim (19), Hordaland 

Tidligere nestleder i Rogaland Unge Høyre og journalist i Aftenposten. Lasse har flyttet til Bergen hvor han studerer sammenlignende politikk ved UiB.


Martin Willoch Olstad (19), Sør-Trøndelag 

Tidligere AU-medlem i Akershus Unge Høyre. Martin er nå nestleder i Sør-Trøndelag Unge Høyre og kommunestyrerepresentant i Ullensaker. Han studerer for tiden industriell økonomi og teknologiledelse ved NTNU


Ragnhild Berg Nilsen (20), Troms

Har akkurat blitt gjenvalgt som fylkesleder i Troms Unge Høyre. Studerer rettsvitenskap ved Universitetet i Tromsø.


Sebastian Otterhals (20), Akershus 

Tidligere leder av Bærum Unge Høyre og vararepresentant til kommunestyret i Bærum. Studerer BSc Economics & Politics ved Queen Mary University i London.


Kristoffer Bakke (20), Møre og Romsdal 

Tidligere leder av Rauma Unge Høyre. Kommunestyrerepresentant i Åndalsnes. Er sersjant ved Heimevernets befalskole.


Didrik Dewan (20), Hordaland 

Tidligere leder av Asker Unge Høyre. Didrik er nå nestleder i Bergens Unge Høyre og kommunestyrerepresentant i Asker. For tiden studerer han økonomi og administrasjon på NHH i Bergen.


Anna Konstanse Holan Almli (19), Nord-Trøndelag 

Tidligere leder av Nord-Trøndelag Unge Høyre og 1. vara til kommunestyret i Steinkjer. Anna jobber til daglig i barnehage og i bokhandel.

Gaute Kandal Hoel (21), Akershus 

Gaute er nestleder i Akershus Unge Høyre og tidligere leder av Follo Unge Høyre. Gaute studerer statsvitenskap ved Universitetet i Oslo og har også væt praktikant hos NHO.

Silje-Marie Bjørung (21), Sør-Trøndelag 

Tidligere AU-medlem og valgkampsekretær i Sør-Trøndelag Unge Høyre. Silje studerer for tiden statsvitenskap ved NTNU.