Søk på Eliteprogrammet 2016 nå!

Vil du lære av de beste og bli bedre enn de fleste? Opptil 10 dyktige medlemmer skal velges ut til å delta på Unge Høyres ypperste skoleringstilbud – Eliteprogrammet. Årets elitegeneraler er 1. nestleder Sandra Bruflot og 2. nestleder Kristoffer Gustavsen. Kristoffer var med på Eliteprogrammet i 2011, mens Sandra deltok i 2013.

Eliteprogrammet består av to forberedende helger, og det tradisjonsrike elitekurset på Sundvolden Hotel i Buskerud – samme sted som regjeringsforhandlingene mellom Høyre og FrP. Foredragsholderne er valgt ut blant de beste fra politikk og næringsliv. Du lærer mye gjennom intensive skolering, oppgaver, samarbeid og individuelle samtaler med elitegeneralene. Tidligere deltakere på Eliteprogrammet er blant annet Jan Petersen, Per Kristian Foss, Ine Marie Eriksen Søreide, John G. Bernander, Torbjørn Røe Isaksen og Børge Brende.

For å komme med på Eliteprogrammet, må du kvalifisere deg. Søknadsprosessen er todelt. Alle kan besvare kvalifiseringsoppgavene. Disse blir rettet anonymt og de beste kommer videre til et personlig intervju. Av disse blir opptil 10 tatt ut til Eliteprogrammet 2016.

– Vi vil oppfordre alle til å søke. Det spiller ikke noe rolle om du har vært med i Unge Høyre i 6 måneder eller 4 år. Det spiller heller ingen rolle om du er fylkesleder eller et nytt medlem uten verv. Det aller viktigste er at du er flink, har lyst til å lære og at du har egne tanker om politikk, sier generalene.

Er du fortsatt usikker på om du bør søke? Send spørsmål til generalene på sandra(at)ungehoyre(dot)no eller kristoffer(at)ungehoyre(dot)no.

Last ned informasjon og oppgaver til Eliteprogrammet 2016 her. 

Se film fra Eliteprogrammet i 2013 her.