Unge Høyres Elite 2014!

10 talenter er plukket ut til Unge Høyres Eliteprogram 2014!

Søkere til Eliteprogrammet må besvare 4 oppgaver innenfor politikk, organisasjon, kommunikasjon og ledelse. I tillegg må de skrive motivasjonsbrev, og sende inn CV. De beste blir invitert på intervju, og etter mange timer på kontoret i helgen, har elitegeneralene plukket ut 10 dyktige deltakere.

–  Vi er stolte av alle som har søkt til Eliteprogrammet, og er veldig fornøyde med de 10 vi har invitert med oss videre, sier elitegeneralene Serine Jonassen og Kristian Tonning Riise.

De har begge vunnet Eliteprogrammet tidligere, og gleder seg til to forberedende samlinger og elitekurset på Sundvolden Hotel med Unge Høyres Elite.

 – Det var utrolig mange spennende søkere, og det var trangt i toppen. Det var flere vi gjerne skulle hatt med, men de 10 utvalgte skiller seg helt spesielt ut, sier Tonning Riise.

–  Deltakerne kan glede seg til Eliteprogrammet 2014. Vi har allerede bekreftet mange spennende innledere fra regjeringsapparatet, næringslivet og organisasjonslivet, forteller Jonassen.

Her kan du lese om deltakerne:

Lise Mjelde (19), Bergen
Medlem av arbeidsutvalget i Hordaland Unge Høyre, og styremedlem i Bergenhus Høyre. Lise har fullført videregående og jobber nå som assistent på Enkers aldershjem i Bergen.

Markus Weierud (23), Drammen
Tidligere politisk rådgiver i Unge Høyre, representant i Drammen bystyre. Markus studerer på Universitetet i Oslo, og er på fjerde året av en mastergrad i samfunnsøkonomi.

Katrine Skotnes (22), Sola/Bergen
Styremedlem i Høyres Studenter Bergen, representant i Sola kommunestyre, tidligere leder i Sola Unge Høyre og arbeidsutvalgsmedlem i Rogaland Unge Høyre. Katrine studerer 3 året av master i rettsvitenskap på Universitetet i Bergen.

Erlend Svardal Bøe (21), Florø/Tromsø
Leder i Troms Unge Høyre, medlem av internasjonalt utvalg i Europeisk Ungdom og medlem av studentparlamentet i Tromsø. Erlend studerer bachelor i statsvitenskap på Universitetet i Tromsø.

Oda Sofie Johnsen (19), Bamble/Oslo
Leder i Telemark Unge Høyre, tidligere elevrådsleder Croftholmen vgs. Oda er selvstendig næringsdrivene i sin egen isbar om sommeren, og studerer bachelor i kriminologi ved Universitetet i Oslo.

Hedvig Heyerdahl Moser (19), Oslo
Medlem av arbeidsutvalget i Oslo Unge Høyre, tidligere leder i Vestre Aker Unge Høyre. Hedvig studerer bachelor i statsvitenskap ved Universitetet i Oslo og jobber som resepsjonist på Babyswim.

 

Sondre Flinstad Harbo (21), Oslo/Trondheim
President for Janus linjeforening og studentrepresentant i læringsmiljøutvalget ved NTNU, tidligere AU-medlem i Sør-Trøndelag Unge Høyre. Sondre studerer til master i industriell økonomi og teknologiledelse på andre året ved NTNU i Trondheim.

 

Heidi Fuglesang (21), Inderøy/Bergen
Politisk nestleder i Høyres Studenter Bergen, styremedlem i universitetsstyret ved Universitetet i Bergen. Heidi går masterstudiet i rettsvitenskap ved Universitetet i Bergen og jobber heltid med vervet som styremedlem ved UiB.

 

Phillip André Charles (20), Oslo
Nestleder i Oslo Unge Høyre, tidligere leder i Oslo Europeisk Ungdom. Phillip studerer PR og samfunnspåvirkning på Markedshøyskolen i Oslo.

 

Sindre Nilsskog (22), Trondheim
Leder i Sør-Trøndelag Unge Høyre, tidligere politisk rådgiver for næringsforeningen i Trondheim. Sindre studerer master i rettsvitenskap ved Folkeuniversitetet avd Midt-Norge på tredje studieår.