Elitegeneralene 2014 er klare!

Årets Eliteprogram er unnagjort og Syver Hanken fra Møre og Romsdal Unge Høyre stakk av med seieren. Planleggingen av neste års Eliteprogram er allerede i gang og elitegeneralene er valgt. 2. nestleder, Serine Jonassen og sentralstyremedlem, Kristian Tonning Riise skal være elitegeneraler i 2014. Begge ser frem til oppgaven.

-Det å få være Elitegeneral er en oppgave som alle i Sentralstyret har lyst til. Jeg ser veldig frem til å ta fatt på oppgaven. Jeg husker godt mitt eget Elitekurs i 2010, og det skal bli morsomt å få se elitekurset også fra denne siden, sier Jonassen.

Riise og Jonassen er de eneste i Sentralstyret som har vunnet kurset, henholdsvis i 2009 og 2010. Dermed er det to tidligere vinnere som skal finne deltakerne som skal kjempe om å bli med i den eksklusive klubben av elitevinnere:

-Å vinne elitekurset, og få navnet sitt inngravert på elitepokalen, henger utrolig høyt. Paul Joakim kom riktignok bare på 2. plass i sin tid, så det er mulig å gjøre det bra uten å vinne også, men det er selvsagt seieren som henger høyest, sier Riise lurt, og legger til at han gleder seg til å være elitegeneral sammen med en som vet hva som skal til for å vinne.

Både Riise og Jonassen er klar på at det blir mye slit og mye jobbing, både for dem selv og alle deltakerne som tas ut i høst, men begge er veldig klare for oppgaven.

-Vi har tatt på oss en stor oppgave, men jeg gleder meg veldig og er spent på hvor mange søkere vi får. Jeg vil i hvertfall oppfordre alle til å søke, for det finnes ikke en bedre skolering i politikk, kommunikasjon, media og ledelse i Norge, avslutter Jonassen.

Kvalifiseringsoppgavene sendes ut like etter valget er over i september.