Syver Hanken vant elitekurset

Deltakerne på Unge Høyres Elitekurs har vært samlet på Sundvolden hotell denne uken for oppgaveløsning, grilling, foredrag og medietrening. Syver Hanken gikk av med seieren.

Etter 5 dager med knallhard skolering, og minimalt med søvn, kunne de to elitegeneralene, Peter Christian Frølich og Maria Göthner, kåre en pall med Syver Hanken fra Ålesund på førstepass, Sandra Bruflot fra Lier på andreplass og Petter Haraldsen fra Bergen på tredjeplass.

Vinneren selv er godt fornøyd med seieren, og var veldig stolt og rørt over å kunne motta pokalen som viser at han er vinneren av Elitekurset 2013.

– Uken har vært veldig slitsom, men utrolig lærerik. Jeg vil først og fremst takke de andre deltakerne for at vi sammen har gjort hverandre bedre, samtidig er det selvsagt veldig deilig å komme på førsteplass når jeg ser nivået som har vært på årets elite, sier Hanken.

Elitegeneralene, sentralstyremedlemmer i Unge Høyre, Frølich og Göthner, er også godt fornøyd med gjennomføringen og nivået som har vært på årets elitekurs.

– Deltakerne har virkelig imponert oss. Ikke bare deltakerne, men også gruppen som helhet, har hatt en imponerende utvikling de siste månedene. Jeg er veldig imponert over hvordan de har løst oppgavene og jobbet sammen denne uken, sier Frølich.

Elitekurset blir arrangert hvert eneste år. Søknadsoppgaver for neste års kurs vil bli offentliggjort her på ungehoyre.no. Så følg med dersom du kunne tenke deg å delta på Unge Høyres fremste skolering.