Arbeidet med justisprogrammet er i gang!

Arbeidet med Unge Høyres justisprogram er i gang. Programmet legges frem på landsmøtet i juni neste år.

På Unge Høyres landsmøte i 2014 skal et av programmene som skal behandles være innenfor justispolitikk. Programkomiteen som skal komme med sin innstilling startet i helgen sitt arbeid med programmet.

Komiteen hadde besøk av justispolitisk talsmann for Høyre, André Oktay Dahl og tidligere politimann Lasse Hekkås som holdt innledning og diskuterte justisspørsmål. Programmet skal overleveres Unge Høyres Landsforbund 1. mars 2014, og denne arbeidshelgen var den første av flere.

Leder av programkomiteen er sentralstyremedlem i Unge Høyre, Kristian Tonning Riise. Han var godt fornøyd med arbeidet som ble gjort den første helgen.

– Vi har bare så vidt startet arbeidet, men vi har allerede kommet langt allerede. Dette viser at komiteen består av mange kvalifiserte og dyktige medlemmer. Jeg tror programmet kommer til å bli veldig bra, og jeg kan love mange spennende debatter på landsmøtet om knapt et år.

Med seg i komiteen har Riise: Mari Holm Lønseth (Sør-Trøndelag), Snorre Loen (Hordaland), Sandra Bruflot (Buskerud), Simen Nord (Østfold), Elise Loftheim (Hordaland), Gulsum Koc (Oslo), Eline Storeide (Akershus), Therese Leerbeck (Oppland), og politisk rådgiver i Unge Høyre, Markus Weierud som sekretær.

Unge Høyres Landsmøtet i 2014 arrangeres på Sundvolden Hotel i Hole, Buskerud. Det andre programmet som skal debatteres er Høyere utdanning.