Lars ble valg som medlem av arbeidsutvalget på Generalforsamlingen 17. november. Du kan bli bedre kjent med han her!

De neste ukene kommer vi til å presentere Vestfold og Telemark Unge Høyres
arbeidsutvalg og alle lokalforeningslederne våre. Bli bedre kjent med medlem av arbeidsutvalget Lars Tynning!

Navn, alder og bosted
Lars Tynning, 20 år, Oslo og Porsgrunn

Hva driver du med akkurat nå? 
Jeg studerer statsvitenskap på Universitetet i Oslo og jeg jobber som Captivator i Just Cruzin’ Productions, et event/PR/reise firma. Jeg gjør mest rigge arbeid, men er ofte ute og gjennomfører arrangementer også.

Ditt beste minne fra Unge Høyre?
Mitt beste minne kommer fra stortingsvalgkampen i 2017, hvor Fredrik, Marius og jeg skulle på skoledebatt og valgtorg på Seljord og Dalen videregående skole. Hele dagen var full av opp og nedturer. Fredrik kjørte den halvt ødelagte varebilen med en digert bilde av Marius sitt glisende fjes på, mens vi satt å sang allsang og hørte på kristen musikk. På ett punkt glemte Fredrik å ta på håndbrekket når han parkerte på en bensinstasjon i Ulefoss, så vi ble veldig overraske da vi så varebilen i en hekk ti meter fra der vi parkerte. Det var en lang tur og mye jobb for å stå på to små skoler langt inn i Telemark, men jeg er glad for at vi gjorde det, fordi den turen kommer jeg aldri til å glemme.

Hvem er ditt politisk forbilde og hvorfor?
Mitt politiske forbilde er min bestefar. Han satt i sentralstyret til Unge Høyre i seks år, hvor han var formann i to år. Etter han gikk av som leder av Unge Høyre gikk han over til å sitte på stortinget i 20 år! Hvor han i den perioden satt i både Telemark Høyre og Høyres sentralstyre. Selvom han døde når jeg var bare to år, så blir jeg fortsatt utrolig inspirert av å høre hva han fikk til som ung høyremann og jeg blir enda mer motivert til å gjøre det bedre!

Hva er målet ditt for Vestfold og Telemark unge Høyre i 2019?
Som Arbeidsutvalgsmedlem i Vestfold og Telemark Unge Høyre så er mitt mål å engasjere en helt ny generasjon med Unge Høyre medlemmer og å hjelpe styret mitt med å legge grunnlaget for en helt ny fylkesforening som skal vare i mange år! Jeg har veldig stor tiltro på at styret mitt og jeg skal gjøre en skikkelig jobb!

Mindre kjente talenter vi bør vite om?
Dette er et talent jeg har hintet til flere ganger til venner og beskjente, men som kun min familie kan bekrefte at jeg er god på, og det er nemlig matlaging. Jeg begynte å lage mat for rundt to til tre år siden, siden da har jeg eksperimentert og hele tiden prøvd nye ting for å bli bedre, jeg har til og med en egen rett som jeg elsker å lage når jeg har tid.

En funfact om deg selv?
På barneskolen var jeg desidert best på kongen på hauen, hvor jeg uten problem takla de i trinnet over meg. Det kunne gå litt ut av kontroll innimellom, jeg tror jeg har delskyld i å sørge for at kongen på hauen ble ulovlig når jeg gikk i 5. klasse.