Johanne ble valg som medlem av arbeidsutvlaget på Generalforsamlingen 17. november.   Du kan bli bedre kjent med henne her!

De neste ukene kommer vi til å presentere Vestfold og Telemark Unge Høyres
arbeidsutvalg og alle lokalforeningslederne våre. Bli bedre kjent med medlem av arbeidsutvalget Johanne Archer!

Navn, alder og bosted
Jeg heter Johanne Archer, og jeg er 19 år og kommer fra Tønsberg.

Hva driver du med akkurat nå? 
Akkurat nå studerer jeg juss på Universitetet i Oslo, også jobber jeg på G-sport ved siden av studiene. I tillegg så er jeg så heldig å få være AU-medlem i Vestfold og Telemark Unge Høyre!

Ditt beste minne fra Unge Høyre?
Mitt aller beste minne så langt må nok være da jeg ble valgt inn som 5. kandidat på Høyres liste til kommunevalget. Det var veldig kult! Men jeg synes også valgvaken i 2017 var en veldig fin kveld.

Hvem er ditt politisk forbilde og hvorfor? 
Det er helt klart Ine Eriksen Søreide! Hun er en veldig dyktig politiker, og jeg synes hun representerer Norge veldig godt i møte med andre land. Det er også spesielt kult at hun er den første kvinnelige utenriksministeren Norge har hatt (selv om jeg innerst inne skulle ønske det var meg).

Hva er målet ditt for Vestfold og Telemark unge Høyre i 2019?
Målet mitt er å få alle listekandidatene i Vestfold og Telemark inn i kommunestyrene og på fylkestinget. Dette er en kjempejobb jeg tror vi kan klare dersom vi alle samarbeider og har det gøy i valgkampen!

Mindre kjente talenter vi bør vite om?
Dritgod til å synge i dusjen.

En funfact om deg selv?
Da jeg var 16 kysset jeg nesten Joe Jonas (aka barndomscrushet).