Disse 10 er med på Unge Høyres Eliteprogram 2019

Søkerne har vært gjennom en lang prosess med diverse oppgaver innenfor politikk, kommunikasjon og ideologi. I tillegg ble søkerne bedt opp å levere motivasjonsbrev og CV.

De beste ble invitert til intervju, og etter mange timer med vanskelige spørsmål og tøffe prioriteringer, har elitegeneralene plukket ut ti deltakere.

– I år var virkelig vanskelig og bare plukke ut ti stykker. Mange leverte svært gode søknader og intervjuer, sier elitegeneralene Ola Svenneby og Lasse Fredheim.

– Vi har måttet gjøre knalltøffe vurderinger og skulle gjerne hatt med flere. Det er mange gode søkere vi har sagt nei til. De som er tatt ut har virkelig måttet skille seg ut for å komme med, sier Svenneby.

– Vi har funnet en gruppe vi mener utfyller hverandre godt, og som har potensialet til å løfte seg det kommende året. Det er mange spennende talenter og vi gleder oss til å jobbe med deltakerne i året som kommer. Det blir tøft, lærerikt og forhåpentligvis også litt morsomt, sier Fredheim.

Her kan du lese om deltakerne:

Oda Solberg (18), Trøndelag
Fra Levanger og er 2. nestleder i Trøndelag Unge Høyre. Går på studiespesialisering.

Else Karin Bjørheim (19), Rogaland
Medlem av Arbeidsutvalget i Rogaland Unge Høyre og sentralstyremedlem i Europeisk Ungdom. Studerer til daglig statsvitenskap på Universitetet i Stavanger.

Håkon Snortheim (20), Akershus
Håkon er fylkesleder i Akershus Unge Høyre hvor han tidligere vært fylkessekretær. Til daglig studerer han PR og markedskommunikasjon på Handelshøyskolen BI.

Caroline Grønli Andersen (18), Østfold
1. nestleder i Østfold Unge Høyre, og tidligere leder av Nedre Glomma Unge Høyre. Hun har også erfaring fra Elevorganisasjonen.

Knut Jørgen Kirkeberg (20), Trøndelag/Akershus
Tidligere 2.nestleder i Trøndelag Unge Høyre. Studerer industriell økonomi ved NTNU.

Ingerid Berge (18), Oppland
Tidligere fylkesleder i Oppland Unge Høyre. Går studiespesialisering ved Gjøvik Videregående.

John Andre Kongsvik (23), Hordaland
Tidligere leder av Hordaland Unge Høyre. John er rådgiver for Hordaland Høyre, og er ungdomskandidat for nye Vestland fylke.

Tonje Nielsen (20), Troms og Finnmark
Fylkesleder i Troms Unge Høyre. Studerer rettsvitenskap ved UiT.

Terje Hetland (20), Rogaland
Fylkesleder i Rogaland Unge Høyre, og er ungdomskandidat til Rogaland fylkesting. Til daglig studerer han Markedsføringsledelse ved Handelshøyskolen BI i Stavanger.

Victoria Cavallini Fevik (21), Buskerud
Fylkesleder i Buskerud Unge Høyre. Victoria sitter i bystyret i Drammen, og studerer til daglig rettsvitenskap ved Universitetet i Oslo.