10 talenter er plukket ut til Unge Høyres Eliteprogram 2018

Årets søkere til Eliteprogrammet måtte besvare 3 oppgaver innenfor politikk, kommunikasjon og ledelse. I tillegg måtte de skrive et motivasjonsbrev, og sende inn en CV.

De beste ble invitert til intervju, og etter mange timer med vanskelige spørsmål og tøffe prioriteringer, har elitegeneralene plukket ut ti deltakere.

– Vi er strålende fornøyde med de som har kommet med på neste års Eliteprogram. Vi har hatt svært mange dyktige søkere og kalt inn rekordmange til intervju. De som er valgt ut holder et skyhøyt nivå, sier elitegeneralene Syver Hanken og Hedvig Heyerdahl.

– Vi har måttet gjøre knalltøffe vurderinger og skulle gjerne hatt flere med. Det er mange gode søkere vi har sagt nei til. De som er tatt ut har virkelig måttet skille seg ut for å komme med, sier Heyerdahl.

– Vi har funnet en god og komplementær gruppe som kommer til å utfylle hverandre godt. Det er mange spennende talenter og vi gleder oss til å jobbe med deltakerne i året som kommer. Det blir tøft, lærerikt og forhåpentligvis også litt morsomt, sier Hanken.

Her kan du lese om deltakerne:

Fredrik Halsen (20), Telemark
2. nestleder i Telemark Unge Høyre og studerer statsvitenskap ved Universitetet i Agder.

Rebekka Vilu Rhodèn (23), Akershus
Tidligere 1. nestleder i Akershus Unge Høyre og organisasjonsrådgiver i Unge Høyres Landsforbund. Rebekka studerer rettsvitenskap ved Universitetet i Oslo.

Wali Gilani (21), Buskerud
Leder i Buskerud Unge Høyre og studerer statsvitenskap ved Universitetet i Oslo.

Mehmet Kaan Inan (20), Oslo
2. nestleder i Oslo Unge Høyre, og er folkevalgt i bydelen Søndre Nordstrand. I tillegg studerer han rettsvitenskap ved Universitetet i Oslo.

Tora Hodneland Kildehaug (17), Hordaland
Går på St. Pauls Gymnas og er veldig aktiv i Hordaland Unge Høyre. Hun har også erfaring fra Europeisk Ungdom.

Emma Tveit Erlandsen (19), Hordaland
Tidligere AU-medlem i Hordaland Unge Høyre og studerer medie- og interaksjonsdesign ved Universitetet i Bergen.

Carl Christian Grue Solberg (23), Akershus/Hordaland
Studerer rettsvitenskap ved Universitetet i Bergen og er styremedlem i Høyres Studenterforening i Bergen, hvor han er internasjonalt ansvarlig.

Amalie Gunnufsen (21), Oslo/Agder
Tidligere organisasjonssekretær i Oslo Unge Høyre, og tidligere leder av Vest-Agder Unge Høyre. Nå er hun medlem av arbeidsutvalget i Oslo og studerer arabisk ved American University i Cairo.

Thorvald Dommerud (19), Akershus/Hordaland
Tidligere AU-medlem i Akershus Unge Høyre og studerer siviløkonomi ved NHH.

Caroline Hoff (21), Buskerud
1. nestleder i Buskerud Unge Høyre og studerer rettsvitenskap ved Universitetet i Oslo.