Nå er det ikke lenge igjen til Unge Høyres sommerleir på Hove leirsenter utenfor Arendal, og vi håper du gleder deg like mye som vi gjør. Du har sikkert noen spørsmål om hvordan det kommer til å bli.

Reisen
Dersom du har spørsmål angående reisen til og fra Hove kan du ta kontakt med din fylkesleder. Det er fylkesforeningene som organiserer reisen fra sitt fylke til sommerleiren. Kommer du av en eller annen grunn direkte til sommerleir begynner den 15.00, med mulighet for innsjekk fra klokken 12.00. En oversikt over fylkesledere finner du her: https://ungehoyre.no/menneskene/

Sikkerhet
Vi har som i fjor et sikkerhetsopplegg som gjør at alle deltagerne skal være i trygge hender hele uken. Generalsekretæren har gitt programmet til politiet, og de patruljerer området regelmessig. I tillegg vil vi ha flere innleide vakter som overvåker leiren og sjekker all bagasje ved ankomst. Området er avstengt for andre som ikke deltar på sommerleiren.

Program og skolering
Tidligere er det sendt ut informasjon om nivåinndelte skoleringer i enten politikk eller debatt. Dette fikk du mail om tirsdag 18. juli. Hvis du ikke har fått mailen om skoleringsvalg, så får du ta kontakt med oss. Velger du ikke skolering, plasserer vi deg i en skoleringsgruppe med ledig plass.

Pakkeliste
Under følger noen tips til ting du kan ta med:
– Sommerklær
– Varme klær
– Toalettsaker
– Gode sko
– Fotballutstyr, leggskinn, treningsklær osv.
– Eventuelt PC (det er dårlig med Internett, men strømuttak er tilgjengelig)
– Skrivesaker og noe å skrive på
– Sengetøy og håndklær (Dette må du kjøpe fra leiren dersom du ikke tar med selv. Pakkene med sengetøy og håndklær koster 100,-)
– Myggspray og solkrem
– Badetøy
– Penger (helst bankkort)

Unge Høyre-butikken
I fjor hadde vi stor suksess med Unge Høyre-butikken hvor vi solgte mat, drikke og materiell. Det skal vi selvfølgelig gjøre også i år. Nytt av året er at vi utvider butikken og skal selge ytterligere flere produkter som vil gjøre sommerleiren til en knallbra opplevelse. Vi vil selge flunkende nytt materiell som kan brukes i valgkampen, slush, popcorn, snacks, godteri, brus og mye, mye mer. I tillegg har vi en vaffel- og pølsebod, samt en egen pizzabod fra Pizzabakeren som vil være tilgjengelig på kvelden med gode pizzapriser.  Vi har også salg av kaffe, der du enten kan betale for en enkelt kopp, eller kjøpe «sommerleir-koppen» der du får gratis kaffe hele uken. Vi tar helst bankkort i butikken, men vi aksepterer selvsagt kontanter hvis du insisterer, eller du er bekymret for personvernet.

Aktiviteter på sommerleiren
Årets sommerleir er fullstappet av gode aktiviteter. Det blir blant annet fotballturnering, nattkino, quiz, fotobar, pokertelt, bålkos og volleyball. Det blir også konsert med Donkeyboy. Av det faglige opplegget blir det selvsagt skoleringer i politikk og debatt med noen av Unge Høyres dyktigste skolerere. Statsminister Erna Solberg, kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen, kommunal- og moderniseringsminister Jan Tore Sanner, Piateed, Løvebakken Unge Høyre og flere andre. Her er det nok av aktiviteter å velge mellom!

Alkohol
Som tidligere år er det forbudt å ta med egen alkohol på sommerleiren. Det vil bli gjennomført en sjekk av all bagasje ved ankomst. Det vil bli mulighet å nyte alkohol på et begrenset område. Brudd på disse reglene vil medføre hjemsendelse på egen regning, men vi regner med at alle klarer å overholde reglene!

Dersom du lurer på noe er det bare å ta kontakt med oss. Vi er tilgjengelig på telefon 22 82 90 90 eller e-post: info@ungehoyre.no

Vi gleder oss skikkelig!

PS: Hashtag for sommerleiren på sosiale medier er: #uhsommer. Legg ut masse bilder på Instagram, Facebook, Twitter og andre sosiale medier.