BLI MED PÅ ET SOMMEREVENTY! 

Vil du oppleve et skoleringsopplegg du trolig aldri har sett maken til, dra på konsert med Daniel Kvammen, gamble i casinotelt, bade, høre på spennende foredrag og mye mye mer? Da må du melde deg på årets sommerleir! 1.-5. august arrangeres sommerleir på Hove leirsenter i Arendal.

GJENTAR FJORÅRETS SUKSESS: 

Høyres Studenter har eget skoleringsopplegg skreddersydd for de mellom 18 og 30 år, hvor alle medlemmer av Høyres Studenter og eldre Unge Høyre-medlemmer har muligheten til å delta. Gjennom politisk rollespill blir deltakerne bli utfordret innen ledelse, tale og debatt, forhandling, mediearbeid og mange ulike politiske fagfelt. I fjor gjennomførte vi for første gang denne skoleringen med stor suksess. Deltakerne simulerte Stortingets behandling av en stortingsmelding, hvor det ble intriger, lobbyisme og heftige politiske kamper. I 2018 tar vi skolering et steg videre, og deltakerne vil oppleve hvordan det er å være politiker i Europaparlamentet.

Om du vil ha mer kunnskap om hvordan internasjonalt politisk arbeid fungerer i praksis, utvikle deg både skriftlig og muntlig, samtidig som du lever sommeridyllen på Sørlandet burde du delta på Høyres Studenters skolering på sommerleir. 

Klikk HER for å melde deg på!

Høyres Studenter har egen hytte, men om du er Unge Høyre-medlem er det fullt mulig å kun delta på skoleringen, samtidig som du sover på hytte med fylkesforeningen din. Har du meldt deg på sommerleir som Unge Høyre-medlem fra før, men ønsker å delta på skoleringen til Høyres Studenter, sender du en mail til Karianne@hoyrestudent.no. Skriv i mailen om du ønsker å bo med Høyres Studenter, eller fylket ditt.

Tilbake til forsiden