Hva har Torbjørn Røe Isaksen, Ine Marie Eriksen Søreide og Sandra Bruflot til felles? Alle har vært med på Eliteprogrammet!

Hvis du vil lære enda mer om deg selv og dine evner, og bli enda bedre i politikk, organisasjon, ledelse og kommunikasjon, da må du søke på årets eliteprogram.

Eliteprogrammet er Unge Høyres beste og mest tradisjonelle skoleringsopplegg. Gjennom to helger og én uke på Sundvolden vil 10 deltakere få intensiv trening i våre fire kjernekompetanser: Politikk, organisasjon, ledelse og kommunikasjon. Det er ikke noe du vil gå glipp av!

For å komme med på Eliteprogrammet, må du sende en søknad. Søknadsprosessen er todelt, og hvem som helst kan søke og besvare oppgavene. Disse blir rettet anonymt, og de beste blir tatt ut til intervju. Til slutt er det 10 deltakere som blir tatt ut til Eliteprogrammet 2020. Fristen for å søke er 27. oktober, og oppgavene finner du nedenfor.

– Vi vil oppfordre alle til å søke. Det spiller ikke noe rolle om du har vært med i Unge Høyre i 6 måneder eller 4 år. Det spiller heller ingen rolle om du er fylkesleder eller et nytt medlem uten verv. Det aller viktigste er at du er flink, har lyst til å lære og at du har egne tanker om politikk, sier elitegeneral Elizabeth Åsjord Sire.

– Av alt du får være med på i Unge Høyre, regnes Eliteprogrammet som det mest krevende, utfordrende og lærerike du kan være med på. Du lærer å jobbe under press, blir bedre i kommunikasjon og politikk, og du vil møte flere av Norges beste foredragsholdere. I tillegg blir du bedre kjent med deg selv og dine styrker og svakheter. Alder og erfaring har ingen betydning. Det viktigste er at du er motivert, har egne tanker om politikk, og er klar for å lære mye nytt, sier elitegeneral Daniel Skjevik-Aasberg.

Om elitegeneralene:

Daniel Skjevik-Aasberg er 1. nestleder i Unge Høyre, og har tidligere vært fylkesleder i Nordland Unge Høyre. I tillegg studerer juss på UiO, og var deltaker på Eliteprogrammet 2013.
Elizabeth Åsjord Sire er sentralstyremedlem i Unge Høyre, og er også tidligere fylkesleder i Nordland Unge Høyre. Hun studerer journalistikk ved Nord Universitet i Bodø, og var deltaker på Eliteprogrammet 2015. 

Har du spørsmål kan du kontakte Daniel, Elizabeth eller Victoria.

Vi gleder oss til å høre fra deg – lykke til!

Daniel og Elizabeth
Elitegeneraler

 

Søknadsfrist 27. oktober
Kvalifiseringsoppgaver, motivasjonsbrev og CV sendes til victoria@ungehoyre.no.

LAST NED INFO OG OPPGAVER TIL ELITEPROGRAMMET 2020 HER!