Hva har Torbjørn Røe Isaksen, Ine Marie Eriksen Søreide og Sandra Bruflot til felles? Alle har vært med på Eliteprogrammet!

 

Eliteprogrammet er Unge Høyres beste og mest tradisjonsrike skoleringsopplegg. Gjennom to forberedende helger og en uke på Sundvolden Hotel, får du det aller beste Unge Høyre har å by på av skoleringer og foredragsholdere. Du kommer til å lære mer om politikk, kommunikasjon, ideologi og ledelse. Dette er ikke noe du vil gå glipp av!

 

For å komme med på Eliteprogrammet, må du kvalifisere deg. Søknadsprosessen er todelt. Alle kan besvare kvalifiseringsoppgavene. Disse blir rettet anonymt og de beste kommer videre til et personlig intervju. Av disse blir opptil 10 tatt ut til Eliteprogrammet 2019.Fristen for å søke er 7. oktober og oppgavene finner du nedenfor.

 

Eliteprogrammet er noe av det mest krevende og utfordrende du kan være med på i Unge Høyre-sammenheng. Du lærer å jobbe under press, du blir bedre i politikk og kommunikasjon og du får møte noen av Norges beste foredragsholdere. I tillegg blir du bedre kjent med dine egne styrker og svakheter som politiker og person. Alder og erfaring har ingen betydning. Det viktigste er at du har egne tanker om politikk og at du er motivert, sier generalene.

 

Om elitegeneralene:

  • Ola Svenneby var fylkesleder i Hedmark før han i juni ble valgt til 2. nestleder i Unge Høyre. Han studerer jus ved Universitet i Oslo og har selv vunnet Elitekurset.
  • Lasse Fredheim har vært nestleder i Hordaland og Rogaland Unge Høyre før han ble valg inn i sentralstyret i år. Til daglig jobber han som rådgiver i Høyres Stortingsgruppe.

 

Hvis du har noen spørsmål, ta kontakt med Ola, Lasse eller Sebastian.

 

Vi gleder oss til å høre fra deg – lykke til!

 

Ola & Lasse
Elitegeneraler

Søknadsfrist: 7. oktober

Kvalifiseringsoppgaver og motivasjonsbrev sendes til sebastian@ungehoyre.no