Vil du jobbe som rådgiver for Høyres Studenter?

Rådgiveren vil sammen med lederen og arbeidsutvalget i HS ha ansvar for det daglige arbeidet med Høyres Studenter, kommunikasjon av politikken, gjennomføringen av større arrangementer og kampanjer og oppfølging av lokalforeningene. Rådgiveren vil ha et særlig ansvar for dag til dag-arbeidet og å koble dette sammen med det mer langsiktige politiske arbeidet i organisasjonen.

Vi søker etter en medarbeider som:
– er selvgående og initiativrik
– har erfaring med politisk skrivearbeid og har gode skriveferdigheter
– har god oversikt over studentpolitikken og det politiske landskapet i Norge
– har erfaring med mediehåndtering og kunnskap om kommunikasjonsfaget
– er kreativ og nytenkende
– har erfaring fra Unge Høyre eller Høyres Studenter

For stillingen gjelder:
Ordinære rutine- og kontoroppgaver ved sekretariatet blir fordelt mellom de ansatte. Vi forutsetter at søkere deler vårt grunnsyn.

Vi lover deg et hektisk og utviklende arbeidsmiljø med utfordrende arbeidsoppgaver. Til gjengjeld forventer vi full innsats, mye idealisme og positiv innstilling både i selvstendig arbeid og i samarbeid med andre.

Lønn blir fastsatt etter Unge Høyres lønnsstige. Alle ansatte i Unge Høyres Landsforbund må påregne møtevirksomhet og andre aktiviteter enkelte helger/kvelder.

Stillingen er en 50 % stilling.

Søknadsbrev med CV sendes per e-post til sara@ungehoyre.no.  Søknadsfrist er 18. oktober 2019.

Alle spørsmål knyttet til stillingen rettes til generalsekretær i Unge Høyre, Sara Juriks på e-post eller 459 19 580 eller til leder i Høyres Studenter, Andreas Oftedal på andreas@ungehoyre.no eller 958 63 320.