Talentprogrammet er det mest lærerike og krevende skoleringstilbudet Oslo​ Unge Høyre tilbyr, der deltakerne vil bli grundig skolert i emner som politikk, ideologi, mediehåndtering, ledelse og​ organisasjon.

 

Årets talentprogram vil bli avholdt i perioden februar – mars med én samling hver uke, seks totalt. Ved slutten av perioden vil det kåres en vinner, en som har vist utvikling og sterk lærevilje.

Det forutsettes at søkeren kan delta på alle de angitte samlingene. Vi oppfordrer nye medlemmer så vel som mer erfarne medlemmer til å søke. Her er ingen begrunnelse feil, og ingen tidligere erfaring fra partiet er nødvendig. Det viktigste er at du er motivert og villig til å lære noe nytt!

Under er årets kvalifiseringsoppgaver.

Disse oppgavene skal skrives i Times New Roman med skriftstørrelse 12 og linjeavstand 1,5. Hver oppgave skal være på cirka en halv side.

 

Oppgave 1 – Politikk og ideologi

Skriv et leserinnlegg om et punkt i Høyres stortingsprogram du er uenig i og argumenter ideologisk for det.

 

Oppgave 2 – Organisasjon

Lag en plan for hvordan lokalforeningen din skal nå medlemsmålet sitt.

 

Oppgave 3 – Ledelse

Du har akkurat blitt leder av Kristiansand Unge Høyre. To andre i styret stilte også som leder, og er svært misfornøyd med at du ble valgt. Hvordan håndterer du situasjonen for å sørge for at foreningen drives effektivt og at samholdet i styret blir bra?

 

Skriv et kort motivasjonsbrev om hvorfor du vil være med på årets Talentprogram og legg ved CV.

 

Kvalifiseringsoppgaver sendes til oslo@ungehoyre.no innen 21. januar klokken 23:59

Det blir gjennomført intervjuer 24 og 25 januar, og alle besvarelser blir vurdert anonymt!

 

Lykke til!