Herman ble valg som organisatorisk nestleder på Generalforsamlingen 17. november. Du kan bli bedre kjent med han her!

De neste ukene kommer vi til å presentere Vestfold og Telemark Unge Høyres
arbeidsutvalg og alle lokalforeningslederne våre. Bli bedre kjent med organisatorisk nestleder Herman Sannerholt.

Navn, alder, bosted
Herman Sannerholt, 22 år og bor i Oslo

 Hva driver du med akkurat nå?
Akkurat nå jobber jeg i mitt eget selskap som konsulent og studerer på Handelshøyskolen BI.

Best minne fra Unge Høyre:
Jeg har så mange gode minner fra Unge Høyre at det blir vanskelig å skulle plukke ut bare et minne. Men hvis jeg må velge et så var det sommeravslutningen vi hadde for noen år siden på en fantastisk sommerkveld i Sandefjord. Ingenting er bedre enn en god middag på en brygge i solsteiken sammen med masse gode unge høyre venner, hvor det blir diskutert politikk til langt på natt.

Hvem er ditt politiske forbilde?
Kåre Willoch definitivt. Den mannen har sagt og gjort mye klokt i sitt liv og fortsetter stadig med det. Han er nok den beste lederen Høyre noen gang har hatt og muligens kommer til å ha.

Hva er målet ditt for Vestfold og Telemark Unge Høyre i 2019?
Mitt mål for 2019 er i hovedsak at vi klarer å gjøre en god valgkamp. Dette betyr at vi får mange gode unge kandidater inn i kommunestyrene og på fylkestinget. Jeg ønsker at vi også skal bli en enda mer sammensveiset gjeng og ha det gøy sammen gjennom hele året. 

Mindre kjente talenter vi burde vite om?
Jeg kjører både skyvemast-truck og motvekts-truck som om jeg aldri hadde gjort annet.

Funfact om deg selv:
Jeg kan de fleste av Øystein Sunde sine sanger utenatt.