Andreas ble valg som leder av Notodden i desember. Du kan bli bedre kjent med han her!

De neste ukene kommer vi til å presentere Vestfold og Telemark Unge Høyres
arbeidsutvalg og alle lokalforeningslederne våre. Bli bedre kjent med lederen av Notodden  Unge Høyre Andreas Bakke!

Navn, alder og bosted
Andreas S. Bakke (18), bor på Notodden

Hva driver du med akkurat nå?
Jeg går siste året med studiespesialiserende på Notodden VGS.

Ditt beste minne fra Unge Høyre?
Mitt beste minne fra Unge Høyre var på representantskap rett etter jeg ble medlem da jeg møtte tidligere fylkesleder Leon for første gang. Han ga meg inntrykket om at han var interessert i å integrere meg inn i den flotte gjengen i Telemark Unge Høyre og bli kjent. Dette ga meg det beste førsteinntrykket av Unge Høyre jeg kunne fått.

 

 

Hvem er ditt politisk forbilde og hvorfor?
Mitt politiske forbilde må være Ronald Reagan. Han var en utrolig karismatisk leder, som ledet landet sitt gjennom en tøff tid. Hans vittighet og talent i debatter er noe jeg bare kan drømme om å oppnå.

Hva er målet ditt for lokalforeningen din i 2019?
Målet mitt for Notodden Unge Høyre er hovedsakelig å øke synligheten til lokallaget, både fysisk på stand, og i aviser. I tillegg nærmer vi oss kommunevalg, og vi skal gjøre vårt beste for at flest mulig plasser i kommunevalget skal gå til Høyre.

En fun fact om deg selv?
Jeg har brukket samme fortann 3 ganger.