Magnus Karlsen Pedersen fra Sandefjord Unge Høyre vant Vestfold Unge Høyres Talentprogram 2017.

I årets talentprogram deltok Magnus Karlsen Pedersen (Sandefjord/Horten), Kjetil Monstad Hansen (Sandefjord), Andreas Falke (Tønsberg), Thomas Nomme (Sandefjord), Anne Sophie Van Dijke (Nøtterøy) og Andrine Odland (Tønsberg).

Talentprogrammet er Vestfold Unge Høyres beste skolerings-opplegg, som skal kurse deltakerne til å bli bedre i politikk, organisasjon, kommunikasjon og ledelse. Talentprogrammet har blitt arrangert hvert år de siste to årene i Vestfold.

– Deltagerne har gjennom programmet utviklet sitt politiske talent og blitt gode politikere. De har lært om ulike områder innen politikken, organisasjonskultur og hvordan skal være en leder. I tillegg har de gjennom hele programmet hatt en utrolig progresjon av sine debattferdigheter. De har utviklet seg for hver gang de har sittet i en debatt og har blitt sikre på seg selv. Det er både spennende og morsomt å være vitne til utviklingen de flinke deltagerne har gjennom programmet, sier talentgeneral Ane Tronrud.

ARRANGERES OGSÅ I 2018
Vi ønsker å fortsette med talentprogrammet, og ser for oss at talentprogrammet også vil bli arrangert i 2018. Deltakerne lærer mye i løpet av få samlinger, og det er en bratt læringskurve. Derfor ønsker vi å fortsette med talentutviklingsprogrammet i 2018, sier fylkesleder Mathias Willassen Hanssen.

Vi kommer tilbake til søknadsfrist, oppgaver og datoer for talentprogrammet i 2018 når det er klart!